G4Media.ro

Membri ai Gărzii Naţionale ruse au participat la evenimente de 9 mai…

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Membri ai Gărzii Naţionale ruse au participat la evenimente de 9 mai în regiunile ucrainene Herson şi Zaporojie

Membri ai Gărzii Naţionale din Rusia au participat luni la evenimente dedicate victoriei împotriva Germaniei naziste desfăşurate în localităţi aflate sub control rus în regiunile Herson şi Zaporojie, din sudul şi sud-estul Ucrainei, a informat agenţia oficială TASS, citată de EFE, preluată de Agerpres.

„Militarii şi angajaţii Gărzii Ruse care au participat la operaţiunea militară specială i-au felicitat pe veteranii Marelui Război al Patriei (1941-1945) care locuiesc în oraşele şi satele din regiunile Zaporojie şi Herson (…). De Ziua Victoriei, agenţii de ordine, împreună cu reprezentanţi ai administraţiei şi rezidenţi locali, au depus coroane de flori şi flori la monumentele soldaţilor Marelui Război Patriotic”, a anunţat serviciul de presă al acestui corp de securitate, Rosgvardia.

În ajun, Garda Rusă şi localnici au curăţat 74 de monumente şi au participat la ceremonia de înhumare a rămăşiţelor a 43 de soldaţi sovietici care au căzut în luptele din apropiere de Melitopol, a relatat TASS.

Agenţia de presă rusă a mai transmis că a avut loc şi o procesiune a „Regimentului Nemuritor în teritoriile eliberate”, referire la faptul că, o dată pe an, milioane de ruşi defilează cu portretele rudelor dispărute sau rănite în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Potrivit sursei citate, militari şi angajaţi ai Gărzii Naţionale au amplasat bucătării de campanie şi au distribuit panglici ale Sfântului Gheorghe, simbol militar rusesc în culorile negru şi portocaliu.

Serviciul de presă al Gărzii Naţionale ruse a mai informat că au avut loc concerte pentru cetăţenii din Herson, Skadovsk, Ghenişesk, Novaia Kahovka, Melitopol, Berdiansk şi în alte localităţi aflate sub control rus.

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Urmeaza un secol fara Rusia, prabusirea unui stat artifical si o China ingrozita.