G4Media.ro

Medicul de la Rădăuți care a declanșat falsa alertă de variola maimuței…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Medicul de la Rădăuți care a declanșat falsa alertă de variola maimuței a fost internat la Psihiatrie / A făcut o criză în cursul zilei de luni și și-a agresat pacienții și o colegă

Un medic infecționist de la Spitalul Municipal Rădăuți, care în weekend a declanșat falsa alertă, la nivel național, de variolă a maimuței, a agresat, luni, o pacientă și colegi din spital și a fost nevoie să fie internat la Psihiatrie, informează Monitorul de Suceava.

Managerul Spitalului Municipal, Dan Vatră, a declarat că luni dimineață medicul a făcut scandal, a bruscat o pacientă și câteva asistente, după care s-a urcat în cabina unei mașini de la salubritate și nu mai voia să coboare. „Am chemat poliția și paza și l-am izolat la Psihiatrie, la noi în spital. Urmează să fie transferat cu pază la Spitalul Universitar de Psihiatrie Socola din Iași”, a precizat managerul Dan Vatră.

Luni dimineață ar fi trebuit să se desfășoare o anchetă internă la spitalul din Rădăuți, după ce medicul a postat pe pagina sa de Facebook fotografia unei paciente care avea o erupție pe față, cu textul: „Suspiciune de VARIOLĂ. Spitalul Rădăuți secția boli infecțioase. Primul caz în România. Izolăm, tratăm. Am anunțat Ministrul Sănătății”.

Managerul spitalului, Direcția de Sănătate Publică Suceava și Ministerul Sănătății s-au sesizat imediat, au investigat cazul și duminică au transmis că din ancheta epidemiologică a rezultat clar că pacienta, în vârstă de 49 de ani, are varicelă (vărsat de vânt), la fel ca cei doi copii ai ei, nicidecum variolă.

Medicul are aproximativ 40 de ani și până acum a lucrat la 8 spitale, în Rădăuți, Suceava, Piatra Neamț, Buhuși, Iași și București și la câteva companii din domeniul farmaceutic.

sursa foto: Pexels/ Karolina Grabowska

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

  1. Zero controale se fac pe timp de guvernare cu familiile feudale. 80% din bugetari actuali au probleme de educație sau mentale. Nepăsarea este o crimă.

  2. Ar trebui rezervata o secție întreaga la Socola: sunt neașteptat de mulți raspandacii de panica…

  3. avea tablou cu Simbion acasa

  4. LA tovarasul BARON flutur IN BARONAT ! CHIAR ACOLO !

  5. era baiatu asta USR-ist un pic entuziasmat ca o s-o joace iar pe eroul pe tik tok

  6. Dupa manifestari , cred ca era sub influenta anumitor substante : alccol sau narco.
    Csf ? N-ai Csf !

  7. Cine raspunde pentru cei ce au murit arsi in spitale in pandemie??? Aloooo

  8. Să mă pshh pe toți useristii analfabeți și psihopați, scursurile societății