G4Media.ro

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean Arad ies în stradă pentru…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean Arad ies în stradă pentru a sta de vorbă cu oamenii / Acțiunea va fi organizată toată săptămâna viitoare, de Ziua Mondială a Sănătății

Medici și asistenți medicali ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad vor fi prezenți săptămâna viitoare, de luni până vineri, între orele 12.00-17.00 pe platoul Palatului Administrativ respectiv pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, unde vor discuta cu cetățenii, anunță Glasul Aradului.

Temele de discuție ar urma să vizeze importanța prevenției și se vor efectua măsurători ale glicemiei, tensiunii arteriale, saturației oxigenului în sânge.

„Anul acesta Ziua Mondială a Sănătății are ca tema ”Sănătatea pentru toți”. Este o temă foarte cuprinzătoare, iar noi dorim să tragem un semnal de alarmă, în rândul arădenilor, despre importanța prevenției. Este mult mai bine să prevenim decât să tratăm dar pentru aceasta trebuie să ne monitorizăm, periodic, starea de sănătate” a precizat ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Vor sa negocieze șpaga? Cel puțin acum un an șpaga părea sa fie norma în spitalul lor.