G4Media.ro

Marius Voineag, propus la conducerea DNA, susține marți interviul în fața secției…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marius Voineag, propus la conducerea DNA, susține marți interviul în fața secției pentru procurori a CSM

Marius-Ionuţ Voineag, propus de ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), susţine, marţi, interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite Agerpres.

Secţia pentru procurori a CSM urmează să emită un aviz consultativ motivat.

Noul propunere pentru șefia DNA, procurorul Marius Voineag (41 de ani) vine în fruntea instituției din afara Direcției Naționale Anticorupție, în locul lui Crin Bologa, din acest motiv este aproape necunoscut pentru cei mai mulți procurori DNA. Cei care au lucrat cu el în alte structuri de parchet îl descriu ca fiind ”școlit, inteligent, vorbește bine engleza. Nu este conflictual, dar este ca salcia, se îndoaie foarte ușor”.

În perioada 20 – 23 februarie, procurorii participanţi la selecţie au susţinut, în faţa ministrului Justiţiei şi a comisiei de interviu, la sediul Ministerului Justiţiei, un interviu în care au prezentat proiectele privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, au fost verificate aptitudinile manageriale şi de comunicare şi au fost evaluate aspectele legate de modul în care se raportează la valorile profesiei şi ale funcţiei pentru care candidează.

La interviul de la Ministerul Justiţiei a participat şi Crin Bologa, fostul şef al DNA.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...