G4Media.ro

Exit-poll în București: Până la prânz au votat mai mulți tineri decât…

Exit-poll în București: Până la prânz au votat mai mulți tineri decât la alegerile locale din 2016, iar prezența votanților peste 60 de ani a fost mai mică

Numărul tinerilor care au venit la vot în București până la ora 12.00 este mai mare decât la alegerile locale din 2016, a declarat duminică Marius Pieleanu, care conduce un exit-poll Avangarde CURS în Capitală.

”S-a schimbat semnificativ comportamentul individual și de vârstă în privința participării la vot, nu știm ce se va întâmpla pe parcursul zilei”, spus Pieleanu la Antena 3, citând datele exit-poll-ului.

El a mai spus că, potrivit datelor culese pe teren de operatori până la ora 12.00, și la Primăria București, dar și la primăriile de sector ”e o cursă umăr la umăr, fără favoriți”.

Vladimir Ionaș, director al institutului Avangarde, care realizează exit-poll-ul, a spus tot la Antena 3 că până la ora prânzului ”a fost o prezență mult mai mică a persoanelor peste 60 de ani la București decât în urmă cu patru ani”.

Foto: InquamPhotos / Alexandru Busca

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. ‘zdai seama ca e doliu la psd…iar :)))

    • Nu te imbata cu apa rece,prezenta la vot de sub 45 % favorizeaza psd de fiecare data. La peste 55% datele se schimba. Faptul ca au votat tinerii nu inseamna mare lucru,poare majoritatea sunt bugetari trecuti pe statul de plata ca rude,neamuri,cunostinte !

  2. Doamne ajuta, voturile TINERILOR sigur nu merg la PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hai Romania, sa trimitem la gunoi mizeria numita PSD!!!!

  3. Nu te imbata cu apa rece,prezenta la vot de sub 45 % favorizeaza psd de fiecare data. La peste 55% datele se schimba. Faptul ca au votat tinerii nu inseamna mare lucru,poare majoritatea sunt bugetari trecuti pe statul de plata ca rude,neamuri,cunostinte !

  4. Cand a stiut vreodata Pieleanu ce se va intampla? Pe bune…

  5. E clar! Iese Băsescu…

  6. E de bine dar nu e suficient. E nevoie de prezenta mare la vot, de peste 45% la București ca sa nu iasă Firea.

  7. TINERETUL CU GRUPA DE VÂRSTĂ 18-30 DE ANI SĂ IASĂ LA VOT! SCHIMBAREA VA VENI DE LA VOI! CÂNDVA. BĂTRÂNII NOȘTRI AI TUTUROR AU FOST BAZA, ACUM ESTE RÂNDUL VOSTRU, AL TINERILOR. ARĂTAȚI-VĂ PUTEREA LA VOT! ✌

  8. PSD a marit salariile bugetarilor, pensiile, alocatiile, a alocat fonduri uriase/subventii pentru fermieri, a reabilitat drumuri, cladiri istorice, perfectarea modului de lucru cu publicul in institutiile de stat. Am 30 ani, lucrez in privat, nu am rude in PSD, nu sunt in nici un partid politic, am doar foarte multe rude care sunt profesori/ medici si PSD a rasplatit munca si scolile terminate. Victorie PSD!

    • PLACUTA PSD!!!

  9. Pleacă ai noștri , vin ai noștri ….,”hoții pleacă, alți hoți vin, noi bine n-o să trăim! „…., pai…..! pai până când măi până când! ?…..ăsta i-al nostru destin!?

  10. Nu vă ambalați, Domnilor prezicători!
    Ați uitat de variabila Covid.
    1% din votanții PSD, ne-au făcut un bine și i-au lăsat pe ceilalți să voteze în pace.
    Doar dacă mai era Dragnea, se sculau și mai votau, dacă le-ar fi dat voie ® Scaraoțchi … 👹

  11. #traiasca #slapul