G4Media.ro

Marinela Mititelu revine la Realitatea și va realiza emisiunea ”Jocuri de Putere”…

Marinela Mititelu revine la Realitatea și va realiza emisiunea ”Jocuri de Putere” de la ora 23.00

Marinela Mititelu a revenit la Realitatea Plus după doar circa două luni petrecute la Guvern în funcția de consilier de comunicare și va ocupa funcția de Director de programe.

Ea va realiza emisiunea ”Jocuri de Putere” de luni până joi, alături de Costi Rogozanu, începând cu ora 23:00 și duminică, de la ora 21:00.

”Este o provocare nouă. Știu că nu este deloc o misiune ușoară, dar am încredere că, împreună cu echipa – oameni pe care îi știu de ani de zile – vom reuși să creștem noul proiect Realitatea Plus. Suntem o echipă dedicată, care s-a dezvoltat profesional în această stație. Vlad Nichita este noul redactor-șef, iar Liviu Cumpăt și-a asumat coordonarea echipei de editori. Voi modera, alături de Costi Rogozanu, emisiunea „Jocuri de Putere”, de luni până joi, de la ora 23. Timp de două ore, vom sintetiza informațiile zilei și vom analiza subiectele controversate, alături de nume importante din presă și din politică. Mă întorc cu o perspectivă unică asupra evenimentelor, convinsă că politica nu este un scop în sine”, a declarat Mititelu pentru G4Media.ro.

Jurnalista Marinela Mititelu, realizatoare de emisiuni și dezbateri politice la Realitatea TV și ulterior la Realitatea Plus, a fost numită de prim-ministrul Ludovic Orban în noiembrie în funcția de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan.

Mititelu a scris la acel moment pe Facebook că nu va face politică și nu se va înscrie în partid.

Foto: Marinela Mititelu / Captură Realitatea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Era de așteptat, la asemenea prezentatori asemenea amenzi.Profesionalismul unora dintre așa-ziși jurnaliști este mediocru.Defapt mai toate posturile românești de știri sunt politizate , se poate face chiar și o clasificare a lor în funcție de simpatiile politice.Nici nu este de mirare că unii politicieni prefera anumite posturi tv.

  2. Cloaca TV a oligarhului fugar $€bi Ghițã nu prea are treabã cu CNAul :)) Limbaj folosit în ultimele sãptãmâni la rtv : „fã Clotilde sau gunoiul de Clotilde”etc .. Linşajele şi proferãrile nu prea le sancționeazã CNAul ?!

  3. astea erau amenzile cna-ului lui dragnea ca el i-a instaurat Acum sefa a fost demisa E o speranta de normalitate @ budi – nu conteaza cine spune ci ce spune iar dovezile si martorii sint incontestabili La ce s-a dezvaluit nimeni nu putea face asta fara acoperire in fapte Cind aduci dovezi si martori chiar autodenuntatori cind arati clar cum s-a facut ancheta in cazul asasinatului lui ponta asupra procurorului panait atunci nu prea ai loc de dubii Acest exemplu este unul din cele multe relatate Se pare ca numai realitatea a avut curajul si dovezile sa dea adevarul pe fata Asta cu ponta a fost doar un exemplu Astept si altele