G4Media.ro

Marian Oprișan, fostul baron PSD de Vrancea, își vinde o mașină de…

Marian Oprișan, fostul baron PSD de Vrancea, își vinde o mașină de lux cu 21.000 de euro pe OLX

Marian Oprișan, fostul șef al Consiliului Județean Vrancea timp de peste două decenii, care a pierdut în premieră alegerile pentru funcție, își vinde un automobil Audi de lux pe OLX cu 21.000 de euro, potrivit Realitatea de Vrancea.

Actual vicepreședinte al CJ Vrancea și cu influența mult diminuată în partid de la preluarea conducerii de către Marcel Ciolacu, Oprișan și-a scos la vânzare singura mașină care apare în declarația sa de avere.

Pe OLX, automobilul este prezentat drept Audi A8 “ediție limitată”, cu motor de 6.0 l w12 și toate opțiunile: ”Mașină pentru pretențioși”. Intermediarul vânzării este șoferul lui Oprișan.

Marian Oprișan a fost în centrul unui scandal legat de o altă mașină de lux pe care a condus-o întrecut, dar care nu apărea în declarațiile sale de avere. Întrebat de ziariști, el a spus atunci că mașina aparținea mamei sale. (Foto: OLX)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. psd e pe topogan, s-a închis robinetul cu bani… vremuri grele taică

    Apropo, are cârlig mașina? Aș vrea să leg o cisternă de combustibil în spate, ca să nu fac plinul la fiecare 200 de km

  2. Se gătă mălaiul, mareane? Se anunță vremuri grele la ciuma roșie și implicit la ciumați? Păi cereți-i ciorapului să nu mai livreze toate finanțele grupului infracțional organizat psd către trusturile de casă, ci să le țină pentru viermii din această cloacă, se întrevăd perioade grele și negre pentru ei, mareane infractor! Cine o cumpără, sperăm să-ți tragă țeapă așa cum le-ai tot tras tu vrâncenilor! Doamne ajută!

  3. Si ma tot chinui sa inteleg de ce e asta o stire..

  4. Mama lui oprisan stie sa foloseasca internetu’? E ceva 😂

  5. Săracul om bogat . Nu-i plingeti de mila !