G4Media.ro

Marcel Ciolacu: ”Premierul nu a propus până acum remaniere/ Coaliția asta, creionată…

sursa foto: Ambasada Marii Britanii

Marcel Ciolacu: ”Premierul nu a propus până acum remaniere/ Coaliția asta, creionată și născută în două săptămâni chiar funcționează”/ De ce nu-l remaniază pe Virgil Popescu: ”Că nu-i de la PSD”

Marcel Ciolacu a făcut declarații, vineri, referitoare la coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR spunând că aceasta, deși a fost ”creionată și născută în două săptămâni, chiar funcționează”.

Întrebat fiind de ce nu-l remaniază pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, Marcel Ciolacu a răspuns zâmbind: ”Că nu-i la PSD”.

Despre remaniere, liderul PSD a mai spus că ”face parte din viața politică”, dar rămâne atributul premierului care nu a venit până acum cu vreo propunere:

 • „Această coaliție funcționează. Atributul evaluării miniștrilor este al premierului, domnul prim ministru nu a venit cu nicio propunere de remaniere în primă fază. Dar remanierile fac parte din viața politică. Chiar această coaliție, creionată și născută în 2 săptămâni, chiar funcționează. Interesul nostru este să funcționeze și să depășim provocările și această suprapunere de criză, să o lăsăm să funcționeze corect (…) Am avut o discuție de 5 ore cu premierul și grupul de lucru, subsecretariatul general al Guvernului conturează modificări legislative, sunt trei zone, iar prioritatea 1 este să venim cu ceva predictibil până în 2025 pe zona de energie”.

În contextul organizării noului recensământ care arată că unele localități au pierdut un număr semnificativ de persoane, Marcel Ciolacu a spus că rămâne susținătorul reorganizării administrative a țării, dar că acest lucru nu va fi posibil până în 2024 pentru că ”regulile nu pot fi schimbate în timpul jocului”:

 • ”Sunt unul dintre susținători și Vasile Dîncu. Am avut zeci de discuții. Nu e o surpriză că recensământul e mai scăzut, ne așteptam cu toții.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. De ce a făcut iohanis coaliția? Ca a trădat!
  De ce trăgeai la rame? Ca eram prost!
  Asta i România educata cu agramați care sunt la vârf!

 2. 2 săptămâni pe naiba…
  Au negociat câteva luni pozițiile, inlcusiv cele mai mici, cât încă pnl era in coaliție cu usr

 3. un guvern , care ni s-a bagat pe gat de MARELE FICUS, cu justificare ca e nevoie de stabilitate politica din cauza razboiului de la granita

  si totusi avem un FILOZOF PEEESEEEDEEEE la APARARE, si un GENERAL PLAGIATOR SI CAM INCET DE MINTE in GUVERN

 4. Vai de capul vostru …va dati mari ,da’ nu miscati unu’ in fata securicilor din energie,indiferent de „culoarea politica”…de la zarzavagiul rares la ciucalaul din fruntea guvernului bocanc,la analfabetul functional ciolake,asezonati cu aparatorii nazistului orban.numai gargara si mizerie stiti sa faceti,lui budai ii curge mamaliga din gura in timp ce vorbeste…

 5. Daca ei nu isi remaniaza nici unul nici noi nu o facem.

 6. Ne așteaptă cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani și dl.Ciolacu glumește pe teme de remaniere.Sa l vedem în februarie la anu’ ce „creionari” mai face.A discutat 5 ore ” pe zona de energie”, deci sa stam linistiti: depozitele de gaz și cărbune vor fi pline chiar de luna asta , în centrale exista grupuri energetice de rezerva cu reviziile făcute,sunt alocați bani pt.reparatii,urgente , etc.

 7. Bufonul asta de popescu, agent american din cauza căruia plătim facturile imense, trebuie odata terminat cu toata gașca lui de curvulite fără pregatire!