G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Este pentru prima oară când inflaţia nu a adus şi…

Sursa foto: Pixabay

Marcel Ciolacu: Este pentru prima oară când inflaţia nu a adus şi şomaj / Investiţiile străine s-au mărit faţă de anul trecut, pe primele două luni, cu un miliard de euro, premisele nu sunt rele

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, duminică, la Antena 3, despre măsurile luare de coaliţie pentru a contracara creşterile de preţuri, că este pentru prima oară când inflaţia nu a adus şi şomaj şi a precizat că este optimist, pentru că s-a uitat pe cifrele cu investiţiile străine, care s-au mărit un un miliard de euro. ”Suma spune tot, procentul este o majorare a investiţiilor cu zece la sută, e o cifră importantă”, a mai spus preşedintele PSD.

”Toate se trag de la inflaţie, şi preţul petrolului. (…) Această inflaţie e istorică şi în Germania, şi în Franţa, toate ţările au luat aceleaşi măsuri. (..) Eu cred că toate aceste măsuri, la un moment dat vor stopa această inflaţie”, a spus preşedintele PSD, arătând că este pentru prima oară când inflaţia nu a adus şi şomaj, am rămas stabil din acest punct de vedere.

”Este un mixt, astfel încât economia să nu derapeze”, a mai afirmat Ciolacu, precizând că cel mai important aspect este că leul a rămas stabil în rata de schimb cu euro.

Preşedintele PSD a mai spus că este optimist, pentru că se uita pe cifrele cu investiţiile străine, care s-au mărit faţă de anul trecut, pe primele două luni, cu un miliard de euro. ”Suma spune tot, procentul este o majorare a investiţiilor străine cu zece la sută, e o cifră importantă, premisele nu sunt rele”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a continuat: ”Sunt de acord că dacă zona euro intră în recesiune, automat România va intra în recesiune”, adăugând că nu sunt premisele pentru a se întâmpla acest lucru, deocamdată.

Marcel Ciolacu a mai spus că că ”este evidentă decuplarea energetică a Europei de Rusia”, după ce fiecare ţară îşi caută această independenţă.

Liderul PSD a precizat că discută în fiecare seară cu premierul Nicolae Ciucă despre ce întâlniri au avut.

sursa: News.ro, Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Cele mai noi minciuni care doar la cra cra zis Ciolacu poți să le auzi. Nu mai credem de mult în PSD PNL doar că vă votează ajutorați și bugetari. Vai de capul vostru, demisia maimuță bolșevică ce ești.

  • Slinosul vrea sa spună ca atâția romani au plecat din tara, încât au rămas foarte multe locuri de munca neocupate. Mulțumim dragi politicieni!!!

 2. Ehe, dragii mosului, va mai amintiti de 2008 cand economia noastra duduia? E fix ca acum!

 3. Auzi bai laudaros soios, dar despre cresterea datoriei externe cu inca jumatate de miliard de euro in doua luni, nu spui nimic? La mintea ta ma mir ca nu te lauzi si cu o astfel de crestere.

 4. Din partea mea, susțin antreprenorii romani! Banii trebuie să rămână în țară!

  • Elena, te rog nu uita! Corect este: susțin antreprenorii români EROI! Ce dracu am uitat culmea NESIMȚIRI?

 5. Elena de când dracu sunt patronii eroi? Patronii fac un singur lucru domnișoara: îi exploatează pe muncitori. In rest sunt la fel de răi indiferent de naționalitate. Dezastrul de azi este opera lor, vorbesc de întreaga lume. Goana lor după sfântul PROFIT o să distrugă in cele din urmă planeta.

 6. G4MEDIA treziți – vă! Aș dori să apară și părerea mea. Poate cineva o să găsească interesant ce am scris.

  • Aștept să publicați și restul! Voi sunteți profesioniști asta știe toată lumea. Cum nu este așa? Scuzați -mă !