G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Cum să convingi un medic, dacă mergi la un congres…

sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Cum să convingi un medic, dacă mergi la un congres cu 5.000 de oameni? Ce să le spună Cîţu la medici? Dom-le, vaccinaţi-vă! Îl întreabă ăia: Bă, tu faci mişto de noi?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică intenţia Guvernului de a reglementa, prin lege, obligaţia unor categorii profesionale de a se testa periodic, din fonduri proprii, pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 în cazul în care angajaţii nu sunt vaccinaţi. „Ce să le spună Cîţu la medici? Dom-le, vaccinaţi-vă! Îl întreabă ăia: Bă, tu faci mişto de noi”, susţine Ciolacu.

„E clar că valul patru e scăpat de sub control. (…) Acuma vii în plină pandemie şi te iei la harţă cu medicii, cu asistentele, care au nevoie ca şi… Tu vii şi îi hăituieşti acum pe medici în loc să stai de vorbă cu ei, să mergi cu specialişti – că totuşi, sunt de specialitate medici, nu sunt mecanici auto – să vezi de ce nu se vaccinează. Cum să convingi un medic, dacă exemplu tău este să mergi la un congres cu 5.000 de oameni? Ce să le spună Cîţu la medici? Dom-le, vaccinaţi-vă! Îl întreabă ăia: Bă, tu faci mişto de noi, ţie nu-ţi e ruşine, tu ne ceri nouă să ne vaccinăm? S-a dus credibilitatea. Nu poţi să construieşti nimic fără credibilitate”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.

Certificatul digital al UE privind COVID-19, care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea, ar urma să devină obligatoriu pentru personalul medical, conform unui proiect al Ministerului Sănătăţii, despre care ministrul Cseke Attila afirmă că se doreşte a fi adoptat în regim de urgenţă.

Astfel, pentru personalul medical care nu prezintă certificatul digital se suspendă de drept, pentru 30 de zile, contractele în baza cărora îşi desfăşoară activitatea. Suspendarea încetează atunci când angajatul prezintă certificatul digital.

După 30 de zile de suspendare, contractul personalului medical în baza căruia îşi desfăşoară activitatea încetează de drept.

Măsurile se vor aplica şi pentru personalul IGSU/ISU, IGAv şi al laboratoarelor de analize medicale.

sursa: News.ro, sursa foto: Ilona Andrei/ G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. G4M, ce facem, ne uităm in gura lui Ciolacul? Ne spune ceva nou, de care incă n-am aflat?
    Măcar are dinții sănatoși? Sau e tradiție la PSD ca șefu’ să aibă dinții cariați…?

  2. logica psd: partidul il convinge pe doctor sa se vaccineze? adica el a facut o facultate ca sa se „inspire” de la politic

  3. Asta si-o fi reparat deviatia de sept care-l impiedica sa poarte masca?Jigodia tot jigodie ramane.

  4. Lasa ca ii convingi tu si colegii tai atunci cand nu purtati masca si cum i-ati convins si anul trecut sabotand masurile anti-pandemie.