G4Media.ro

Manifestaţie de solidaritate cu Statul Israel, organizată joi, în Bucureşti / Evenimentul…

Sursa foto: Pexels

Manifestaţie de solidaritate cu Statul Israel, organizată joi, în Bucureşti / Evenimentul e organizat de Ambasada Israelului

Ambasada Statului Israel şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România organizează joi o manifestaţie în semn de solidaritate cu Statul Israel, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de Jandarmeria Capitalei, accesul autovehiculelor va fi restricţionat pe prima bandă de circulaţie a Bulevardului Naţiunile Unite, segmentul cuprins între Bulevardul Libertăţii şi Strada Bogdan Petriceicu Haşdeu.

Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor care vor participa la această manifestaţie, dar şi celorlalţi cetăţeni să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora, se aminteşte în comunicatul citat.

Ca măsură preventivă, pentru descurajarea şi probarea eventualelor fapte antisociale care pot periclita caracterul paşnic al adunărilor publice, jandarmii vor efectua fotografii şi filmări operative pe tot parcursul desfăşurării evenimentelor, cu mijloacele tehnice din dotarea unităţii, conform cadrului legal în vigoare.

Jandarmeria Bucureşti subliniază că va asigura protecţia tuturor persoanelor care aleg să îşi exprime opiniile în mod paşnic.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...