G4Media.ro

Mama lui Djokovic, despre prezenţa jucătorului la evenimente publice după ce a…

Mama lui Djokovic, despre prezenţa jucătorului la evenimente publice după ce a fost testat pozitiv: „Nu ştia, probabil. El nu ştia”

Dijana Djokovic a explicat faptul că fiul ei, Novak, a participat la evenimente publice după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, prin faptul că nu a ştiut că este infectat, informează news.com.au, citată de News.ro.

„Nu ştia, probabil. El nu ştia”, a spus Dijana la postul australian Channel 7, când a fost întrebată dacă Djokovic a participat cu bună ştiinţă la evenimente publice, după ce a fost testat pozitiv.

„Pentru că atunci când şi-a dat seama că este pozitiv a mers la izolare, în izolare… Pentru că nu ştia”, a continuat ea.

„Chiar nu pot spune nimic despre asta, poate cel mai bine este să fie el întrebat”, a adăugat Dijana Djokovic.

Luni, familia tenismenului sârb Novak Djokovic a refuzat să răspundă la întrebarea cum explică faptul că liderul ATP a participat la evenimente publice, fără să poarte mască, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la 16 decembrie 2021.

Într-o conferinţa de presă, familia Djokovic s-a confruntat cu o rafală de întrebări despre faptul că Novak a fost testat pozitiv pentru covid la 16 decembrie, când i s-a emis certificatul care atestă că a contractat virusul, şi a participat la evenimente publice în zilele care au urmat, fără să poarte mască.

Concret, documentele legale prezentate pentru a primi o scutire medicală şi participa astfel la Australian Open au arătat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în 16 decembrie 2021. A doua zi, el a participat la o festivitate indoor de premiere a tinerilor tenismeni de la academia lui, din Belgrad, şi, în 18 decembrie, la o şedinţă foto pentru L’Equipe.

Întrebată despre aceste acţiuni, familia jucătorului nu a răspuns, anunţând apoi brusc că intâlnirea cu presa s-a terminat.

sursa foto: Facebook/ Novak Djokovic

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. A știut doar sa minta la completarea formularului cum ca a stat în izolare.

 2. Un jucator urias, caracter deplorabil !

 3. Nole la pușcărie! :)))))

 4. In Balkanika minciuna este virtute. Doar p.rostii spun adevarul.

 5. Abureala mamaee daca era in carantina cum de a plecat in spania?…

 6. Agentul a uitat sa citească rezultatul testului, eroare umană.

 7. Am crezut ca n-a stiut, macatash!

 8. Scutirea medicală o are de la Bitman?

 9. Ce se oftică oile marxiste proaste cu parizer și margarină în frigiderul din garsoniera unde postează pe 50 de bani 🤣🤣
  Nole, mega bogat și celebru nu știe de existența voastră mizeră. Are tot dreptul sa mintă, să falsifice teste, să se vaxxineze la chiuvetă, să facă orice este necesar ca să se strecoare printre obstacolele tiraniei medicale mincinoase la rândul ei. Și noi ceilalți care nu suntem inoculați cu aceste seruri experimentale dubioase avem la randul nostru aceleași drepturi de „a ne descurca” de a face orice este posibil să vă fentăm. Nu mor caii când vor câinii.

  • Uite. Acum ai dovedit încă odată că ești un pr.os,t. Bravo!

  • Singura oaie care mananca parizer si face teoria chibritului esti tu. Mai sunt cateva alte oi care iti fac concurenta.

  • Ciordilde,cu mentalitate ca a dvs.,da,chiar că ne furăm căciula:500 morți/zi(dar cui să îi pese?nu dacilor liberi!),spitale debordând de bolnavi și morgi de cadavre,alți bolnavi,ne-covid,morți fiindcă nu mai au loc și ei la analize,controale,operații etc.
   Bravo,ați înfrânt!
   Bleah!

  • Firea , tu esti nebuno ?

 10. Oare o să aflăm și că s-a dopat, iar vinovată e Boala Celiacă ?

 11. Absolut penibil!
  Adică în Beograd,un erou al poporului sârb își face un test PCR și îi vine rezultatul abia după 24 de ore?!?
  În Oradea/România un no name face testul PCR la 8-9 dimineața,iar seara la 19 are rezultatul pe mail!
  Dar,nah,doamna mamă a lui Nole „Spartacus” Djokovici,ce să facă,e mamă…

 12. Covidatilor v au dat astia subiect de despicat firu in 4!!!😂😂
  Nole, in cel mai rau caz nu va juca si va fi interzisa prezenta lui in Australia. Mare pierdere!!
  Voi nu aveti nici dupa ce va c.c.!!! Pricepeti!!