G4Media.ro

Femeie din Alba, acuzată că i-ar fi permis concubinului și unui prieten…

sursa foto: Pixabay

Femeie din Alba, acuzată că i-ar fi permis concubinului și unui prieten al acestuia să-i violeze fiica de 9 ani / Toți trei sunt în arest preventiv / Faptele au fost mărturisite de către mamă

O femeie de 32 de ani e acuzată că i-ar fi permis unui bărbat de 36 de ani, din Cluj Napuca, să întrețină relații sexuale cu fiica sa în vârstă de 9 ani. Cei doi trăiau împreună de o perioadă, iar după o perioadă la aceste acte ar fi participat și un prieten al bărbatului, anunță IPJ Alba.

Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată chiar de către mamă, în 18 noiembrie. Ea a mărturisti că ar fi fost agresate de către bărbat, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

”În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului”, anunță IPJ Alba.

Și mama minorei a fost reținută, fiind acuzată de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, cele 3 persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Groaznic.. oare ce pedeapsa merita?

  2. Sa o numiti pe asta mama.

  3. Nu se baga castrarea in lege?