G4Media.ro

Mama celui mai decorat jucător din istoria fotbalului profesionist, acuzat de viol,…

Sursa Foto: Facebook/ Dani Alves

Mama celui mai decorat jucător din istoria fotbalului profesionist, acuzat de viol, a postat imagini cu presupusa victimă a fiului său

Lucia Alves, mama jucătorului brazilian Daniel Alves, în arest provizoriu pentru o presupusă faptă de viol, a distribuit pe contul său de Instagram un videoclip care prezintă imagini cu presupusa victimă a fiului său, căreia îi dezvăluie identitatea, ea oferind date personale despre aceasta, acuzând-o că vrea faimă şi bani, scrie EFE, citată de Agerpres.

„Cine are încredere în Dumnezeu nu pierde nicio bătălie”, se poate citi în postarea mamei lui Dani Alves, alături de videoclipul înregistrat de un avocat brazilian, în care tânăra apare dansând şi sărbătorindu-şi ziua de naştere.

https://www.instagram.com/reel/C1ovQ0uLxrb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=de1260ad-613f-4d9f-a3bd-44655e023d4b

Parchetul din Barcelona cere nouă ani de închisoare pentru fostul jucător al catalanilor. Procesul împotriva lui Dani Alves este programat să înceapă pe 5 februarie la Tribunalul din Barcelona.

Daniel Alves da Silva este un fotbalist profesionist brazilian care a jucat ultima dată ca fundaș dreapta pentru clubul UNAM din Liga MX. Considerat pe scară largă unul dintre cei mai mari fundași din toate timpurile, Alves este cel mai decorat jucător din istoria fotbalului profesionist, cu 43 de titluri la seniori.

Context

La 20 ianuarie 2023, Alves a fost arestat de poliția catalană și plasat în arest preventiv fără cauțiune sub acuzația de agresiune sexuală. Presupusa agresiune a avut loc într-un club de noapte din Barcelona la 30 decembrie 2022.

Reclamanta a depus o plângere oficială la 2 ianuarie 2023.

El Periódico de Catalunya a relatat că reclamanta a afirmat în fața poliției și în instanță că, după ce un chelner a condus-o să se întâlnească cu Alves în zona VIP a clubului de noapte, Alves a obligat-o de două ori să îi atingă penisul împotriva voinței ei, apoi i-a ordonat să îl urmeze în baia clubului de noapte, a împiedicat-o să iasă din baie, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o și a violat-o

Potrivit El Periódico, materialul seminal care se potrivea cu ADN-ul lui Alves a fost colectat din probe din interiorul vaginului reclamantei, din lenjeria intimă, din rochia ei și de pe podeaua băii; un spital a documentat că reclamanta a suferit o rană la genunchi care corespunde cu acuzațiile sale; iar anchetatorii au găsit șapte amprente în jurul băii care se potriveau cu relatarea evenimentelor de către reclamantă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...