G4Media.ro

Maia Sandu: În Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Maia Sandu: În Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2.000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetăţeni

Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri, joi, cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu, relatează Agerpres potrivit Radio Chişinău.

„O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa, pe sensul de intrare în România”, a spus ea, conform unui comunicat al preşedinţiei de la Chişinău.

De asemenea, ea a maia adăugat că miercuri, 1 februarie, în Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2.000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetăţeni (un metru ster de lemne este echivalentul a aproximativ 0.65 – 0.66 de metri cubi).

un metru ster de lemne este echivalentul a aproximativ 0.65 – 0.66 de metri cubi

Cu ocazia acestei întrevederi, Maia Sandu a apreciat sprijinul Bucureştiului pentru parcursul european al Republicii Moldova.

„România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie şi rămâne principalul partener economic al ţării noastre”, a spus Maia Sandu, relatează Maia Sandu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Deci au venit ajutoare de la romanii fascisti?!

  2. Cum arde lemnu’,cum te uita!

  3. Perfidie și oportunism ! Sau mai bune spus cerșeala. Dar pentru mulți români săraci, care n-au cu ce se încălzi, nu se găsesc lemne? Mai ajutați mult caricatura asta de țară?