G4Media.ro

Magnatul echipamentelor de securitate, Tiberiu Urdăreanu, câștigă contracte pe bandă rulantă. Ultimul…

Magnatul echipamentelor de securitate, Tiberiu Urdăreanu, câștigă contracte pe bandă rulantă. Ultimul succes – la noul Aeroport Internațional din Brașov

Compania UTI Construction and Facility Management, din grupul UTI controlat de milionarul Tiberiu Urdăreanu, conduce o asociere care a depus singura ofertă pentru livrarea serviciilor de navigaţie aeriană la noul Aeroport Internațional din Brașov, controlat de Consiliul Județean Brașov, potrivit Rador.

UTI va implementa soluţia de turn de control virtual, precum și echipamentele de comunicaţie, navigaţie, supraveghere şi meteo în cadrul Aeroportului. Valoarea totală estimată a acestei achiziţii depășește suma de 60 de milioane de lei.

UTI Construction and Facility Management furnizează servicii pentru cele mai mari aeroporturi din România, toate controlate de statul român – fie prin autoritățile centrale, fie prin cele locale. Un comunicat al companiei din iulie arată că firma lui Urdăreanu instalează echipamente de scanare a bagajelor în aerogări din țara noastră în valoare de peste 11 milioane de euro. E vorba despre contracte câștigate pentru aeroporturile Otopeni, Băneasa, Cluj și Iași.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. E bine ca asta plateste salarii ,plateste spaga in Ro. Nu ne fuge capitalul.

 2. Măcar e firma românească, oferă un produs util, dacă nu exista suspiciuni de ceva fraudulent la mijloc, nu vad nimic rău in faptul ca ii merg bine afacerile.
  Poate nu are concurenta serioasă in domeniu si ca atare “câștiga pe banda rulantă”!

  • Cauta istoricul UTI. Cati sefi din UTI au fost uramriti de DNA (sau chiar si suspectati de DNA sau presa) pentru contracte cu dedicatie.

  • Ok, voi cauta! Mersi!

  • Dezvăluirile de presa sunt uneori dirijate de concurenta, dar unde lucrează UTI o fac calitativ, partea lor de soft si mentenanță se fac cu specialiști romani, bine platiti,…nu pot spune același lucru de Ageximco, useristi ar trebui să cunoască această firmă,…pe zona de aeroporturi, câștiga și în alte țări contracte, la sistemele de dirijare a traficului rutier sunt mai slăbuți….si chiar stiu ce vorbesc, la sisteme de semaforizare firma unde lucrez a câștigat de multe ori impotriva UTI, dar nu în București, aici nu a mai fost licitatie de mult…

 3. Spui uti spui sri. Ia faceți voi o investigatie sa vedeti cine e Urdăreanu.

 4. Daca-i autohton ne pute ,daca-i de prin china ,rusia ne pute (astea ca exemplu , nu ca as vrea sa -i vad pe aici ) daca- bechtel si altii ca ei sunt buni. Hopa ,v-ati prins banii ieuropeni si din taxele noastre sa mearga la stapini ,nu ? ca ce nevoie are tugulanul bastinas de bani ? El cu nevoile si cu saracia ca doar alti-s mai distepti si ne pun conducatori pe masura . Adica TRADATORI .

 5. Spagar ! Toate partidele au beneficiat dar mai ales la PD-L nou sau vechi.

 6. Inceti sunteti ma, inceti si pr00sti. Din cauza voastra se omoara capitalul romanesc, pt ca sunteti oi

 7. Şi vin postacii să ne explice cum nu e corupţie dacă firma e românească…

  Cum ar spune un clasic în viaţă:

  Wow!