G4Media.ro

Ludovic Orban s-a întâlnit luni dimineața cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: Am…

Ludovic Orban s-a întâlnit luni dimineața cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: Am discutat despre situația economică și evaluările care există la nivelul BNR

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut o întrevedere luni dimineața cu guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu. Liderul liberal a spus că a discutat cu Isărescu despre situația economică și evaluările care există la nivelul BNR pe acest subiect.

”Mi se pare perfect normală o discuţie cu guvernatorul Băncii Naţionale şi de altfel noi am fost într-o comunicare şi într-o colaborare constantă cu guvernatorul Băncii Naţionale şi în general cu echipa de experţi de la nivelul BNR. E normal să discut cu guvernatorul BNR privitor la situaţia economică şi la evaluările care există la nivelul BNR privitor la toate aspectele economice şi numai”, a declarat Orban după întrevederea cu Isărescu.

”Am colaborat cu guvernatorul din 1999 când dl guvernator a fost premierul Guvernului în ultimul mandat al lui Emil Constantinescu, a fost preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, şi avem o colaborare foarte bună din momentul respectiv până astăzi şi care va fi probabil şi mai bună de acum înainte.Am abordat problemele economice importante”, a adăugat el.

Ludovic Orban va fi, cel mai probabil, desemnat de președintele Klaus Iohannis candidat la funcția de prim-ministru.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Da, dar informatiile aflate sunt secret de stat, prostimea nu trebuie sa afle! ‘Ti-ai dracu cu transparenta voastra!

  2. Bah Sica, zi-i la somelier ca am facut pe evaluarile lui economice!

    • BNR sa tipărească banii separat bugetarilor și cei care muncesc sa nu mai plătească taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor împuțite și autorizații și permise… Asa se termina și cu conflictul de interese…. Clar….

  3. BNR sa tipărească banii separat bugetarilor și cei care muncesc sa nu mai plătească taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor împuțite și autorizații și permise… Asa se termina și cu conflictul de interese…. Clar….