G4Media.ro

Ludovic Orban: Nicio decizie nu mai trebuie luată fără o dezbatere publică/…

Ludovic Orban: Nicio decizie nu mai trebuie luată fără o dezbatere publică/ Puterea nu este izvor de avantaje personale, ci o sursă de răspundere uriașă față de fiecare român 

Ludovic Orban a declarat, vineri seară, la întâlnirea PNL de la Brașov că “după 3 ani de luptă, președintele Klaus Iohannis și Partidul național Liberal au învins decisiv PSD”, dar și că urmează o perioadă importantă pentru toți, iar românii au așteptări enorme din partea liberalilor:

“La capătul a 3 ani de luptă trebuie să declarăm un lucru clar, președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal au învins decisiv PSD, ieri (…) Stimați colegi, perioada care va veni este o perioadă în care românii se uită cu speranță, cu încredere și au așteptări enorme din partea noastră. Trebuie să dăm românilor ceea ce așteaptă de la noi, corectitudine, bun simț, competență, seriozitate, capacitatea de a furniza soluții, care să rezolve toate marile probleme pe care le are România”, a declarat Ludovic Orban în fața liberalilor la Brașov.

Liderul PNL le-a mai spus colegilor săi că nicio decizie nu mai trebuie luată fără dezbatere publică și că “puterea nu este izvor de avantaje personale, ci o sursă de răspundere uriașă față de fiecare român”:

“Trebuie să arătăm că puterea este dată formațiunilor politice, nu pentru a folosi această putere în interesul personal sau în interesul clientelei de partid, puterea este dată liderilor politici și partidelor politice cu un singur scop – să servească interesul public, iar această putere trebuie folosită de Partidul Național Liberal, pentru a garanta fiecărui român că orice leu pe care îl plătește la bugetul de stat va fi cheltuit pentru a realiza lucruri care să crească calitatea vieții în România, pentru a le garanta tuturor românilor că orice inițiativă au în domeniul economic, în domeniul social, în domeniul cultural, vor găsi în instituțiile statului un partener care să-i sprijine și nicidecum un partener care să le dea la gioale. Trebuie să le garantăm  românilor că nicio decizie nu se va mai lua fără o dezbatere publică în societate și că orice idee bună, orice soluție, care vine pentru a rezolva problemele oamenilor, va fi luată în calcul și va fi aplicată de guvernarea liberală. Trebuie să arătăm clar, puterea nu este izvor de privilegii, de mândrie și de avantaje personale, puterea este o sursă de  răspundere uriașă, față de fiecare român și trebuie folosită doar în interesul românilor”.

sursa foto: Inquam Photos/ Ovidiu Dumitriu Matiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Unde a avut loc intalnirea pe aeroportul CX sau la Parcul Trandafirilor din Brasov la ma_sa pe scara? Foarte important in acest moment, maine schiaza pe partia din Poiana Brasov?

  • Păpușă,
   Știu că o să te șochez, dar trebuie să-ți spun că curiozitatea nu e o virtute! Stai liniștită, nu e nici păcat, că dacă era păcat m-ai fi văzut deja cu creionul chimic la buză…!

  • Domnisorica @Scaraoțchi®,

   Acum ca stii, stai jos si vezi-ti de ceaun!

  • Din viteză mai umezesc câteodată creionul chimic și pe buză, chit că cel mai bine o fac pe limbă, dar reflexele d-tale de domnișorică cochetă repede te-au mai făcut să te gândești la vreun ruj de buze….!

  • PS. Sper să nu voi avea același gen de surpriză, cum au avut alții care s-au tot întrecut în a-i face curte lui „Mara”, până l-au scos din sărite pe domnul acela, de a ajuns să strige în gura mare că nu e „Mara” ci „Mără” , iar problema era de la tastatură…! ?
   Oană…?

 2. Foarte frumos! Chiar am plans! (credeati?!)

  • De 2 ani i-am sesizat PERSONAL, in repetate randuri (am dovezi), un mare abuz al institutiilor statului si l-am rugat sa-l faca public macar, daca mai mult nu poate, iar acum vine cu filosofia puterii si a democratiei!!!!!!!!!!!! Va las pe voi sa-l credeti.

 3. Da, Orban, raspundere ca pana acum… D’asta v-au dominat PSD-istii 30 de ani… de prea multa raspundere ce v-ati asumat … Mai mare rusinea. In secunda asta nu exista om politic capabil sa scoata tara din rahat, oricat rahat s-ar manca.

 4. La declaratii ne pricepem cu totii.

 5. M-ai învins, Rodioane! Pardon, Ludovice. Că nu credeam că moțiunea va trece. Dar promit că voi ține minte bine discursul de mai sus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.