G4Media.ro

Ludovic Orban, mesaj video de Paște: În această grea încercare s-a văzut…

Ludovic Orban, mesaj video de Paște: În această grea încercare s-a văzut umanitatea celor mai mulţi dintre semenii noştri/ Vom fi mai umani, mai empatici

Premierul Ludovic Orban a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, afirmând că Învierea Domnului este sărbătorită în acest an într-un fel total diferit de cum se întâmpla în fiecare an şi că oamenii trebuie să stea acasă, nu pot merge la Biserică şi nici la slujba de Paşte, transmite News.ro.

Ludovic Orban a transmis sâmbătă, un mesaj video, în care spune că oamenii vor fi apropiaţi de familie, dar vor fi departe de mulţi dintre cei cărora le sunt dragi.

„Anul acesta sărbătorim Învierea Domnului nostru Isus Hristos într-un fel total diferit faţă de felul în care sărbătorim în fiecare an. Anul acesta, va trebui să stăm acasă, nu putem merge la biserică să participăm la slujba de Paşte. Vom fi alături de cei apropiaţi, de familie, dar vom fi departe de mulţi dintre cei care ne sunt dragi şi alături de care petrecem momentele frumoase. Chiar dacă nu putem merge la biserică, credinţa ne poate ajuta ca sărbătoarea să pătrundă în sufletul fiecăruia dintre noi şi să reuşim să transformăm fiecare casa noastră într-o biserică, într-un loc în care sărbătorim”, a afirmat Orban.

El a mai spus că toate eforturile făcute până acum trebuie să fie susţinute în continuare pentru a fi depăşită această situaţie creată de pandemia de coronavirus.

„Am trecut prin momente grele, suntem supuşi la încercări la care nu ne-am fi aşteptat. Viaţa noastră, felul nostru de a fi a fost schimbat radical, multe dintre lucrurile pe care eram obişnuiţi şi le consideram normale să le facem în fiecare zi, astăzi nu putem să le facem. Suntem obligaţi ca toate eforturile pe care le-am făcut până astăzi, la toate privaţiunile la care ne-am supus să fie susţinute în continuare pentru ca ele să dea rezultate şi ca să reuşim împreună să depăşim cât mai repede această încercare determinată de o epidemie care creează extrem de multe pericole pentru fiecare dintre noi”, a mai spus premierul.

El crede că după această pandemie oamenii vor ieşi mai buni, mai umani, mai empatici.

„Petreceţi Paştele şi folosiţi această sărbătoare pentru o reflecţie profundă la ceea ce se va întâmpla după ce vom scăpa de această epidemie. Am încredere că vom ieşi împreună în aceste sfinte sărbători mai buni, mai umani, mai empatici, mai apropiaţi de semenii noştri, mai dispuşi la acte de generozitate şi mai atenţi la problemele pe care le au semenii noştri. Pentru că în această grea încercare prin care trecem împreună s-a văzut umanitatea celor mai mulţi dintre semenii noştri, s-a văzut spiritul de sacrificiu de care dau dovadă cei care se luptă în prima linie contra acestui virus şi s-a văzut generozitatea multora dintre semenii noştri care au derulat campanii umanitare în sprijinul celor aflaţi în nevoie”, a mai transmis primul-ministru.

Orban a mai urat românilor să depăşească cu bine această perioadă.

„Vă doresc Paşte fericit, vă doresc sănătate şi doresc fiecăruia dintre noi şi românilor să trecem cât mai repede de această perioadă şi simbolul fundamental al acestei sărbători care este simbolul iubirii, al spiritului de sacrificiu şi mai ales simbolul renaşterii, să ne dea forţa să renaştem împreună”, se arată în finalul mesajului premierului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. „Și-altă dată, și-altă dată
  O s-o facem și mai și mai lată!”

  • Doamne, ăsta este fără limite! Stau toți ascunși în case ca șobolanii! Ciocli apar la TV și ne spun cati vor murii! Singurul protocol corect întocmit și la timp primit a fost cel în care ne spuneau cum sa ne fardam și sa împachetatm morții ha ha ha! Pe bune! Bine făcut! Corect concis punctual! MinistruTătaru aleargă prin țară cu o masca cu bretele roșii sa ne spună cum nu se respectă! Ce sa se respecte?? tovarășu!! Cine, capii politici în posturi cheie pile și nepoți și amante! Arafat care se pricepe la dezastru cu caramida și IZOLETA! Rafila care e pe sticlă sa se vadă fruntaș! și repeta toți la UNISON o sa muriți asta e pandemia! Noi va anuntam! Ce au făcut pentru personalul sanitar, poliție Cei care muncesc! Nimic! A, ba da, fără DREPTURI! Nu concedii nu demisii La moarte cu ei! Cei care și au dat demisia nu au făcut o de frică morbită fraților! Sunt oameni bolnavi cu boli care ii ucid în prima linie! Nu sunt dezertori! A zis cumva Arafat ca scutește personalul sanitar cu boli cronice sau limita de vârstă de prima LINIE! Nu! Ceva asemănător în politie sau armata Nu! Ce dovedește asta domnilor? Că își acoperă spatele Încearcă! Fără testare în prima linie ca rămâne fără oameni! Intenționat! Cine mai muncește ca să fie fruntași domnul Orban cu gașca! Vorbiți de voturi Ce distractiv! Amuzant Dacă cineva se gândește acum la voturi! Păziți vă pielea că bravii noștri conducători vedeți ce și o păzesc pe a lor! Sărbători luminate să avem!

 2. Kktule, vine ziua votului. Psd ist deghizat

 3. Este intr-adevar o grea incercare sa vad cat de slabi pregatiti sunt guvernatii actuali. Speram la altceva. O criza falsa si o recesiune adevarata. Asa se vad oamenii adevarati si apar la iveala impostorii.

 4. PNL 15% in septembrie.

 5. Când a fost întrebat dacă a solicitat preotului paroh sa i se aducă lumina a răspuns sec NU…acum e mare creștin….

  • Dacă spunea DA ați fi spus că profită de funcția de PM. Chiar nu înțeleg de ce e problema dvs de unde ia Orban lumina de Paște.

 6. Țară de curve și hoți care îi conduc pe proști. Voi unde vă regasiti? Hai sictir și paște fericit tuturor!

 7. Vom fi pe dracu’! Pasteti fericiti, cretinilor!

 8. Paste Fericit!

 9. Fals, depasit, anacronic, sters, nu rezoneaza cu oamenii. Efectele Vila Lac se vad de departe… Partea asta cu „reflecţie profundă la ceea ce se va întâmpla după ce vom scăpa de această epidemie” sa o spuna celui care acum se chinuie sa inspire aer pe un pat intr-un spital pplin de igrasie. Sau rudelor oamenilor morti. Dezamagire totala mi-a produs discursul astuia. Daca textul e scris de el, atunci Orban cam incepe sa imi provoace greata!

 10. sa realizam o * reflectie profunda la ceea ce se va intampla* in viitor?

  avem de ales, ori tot romanul se face om de stiinta ori ia locul Mamei Omida!

  e mortal!