G4Media.ro

Ludovic Orban anunță de la Vâlcea că un „PNDL 3”, de minim…

Ludovic Orban anunță de la Vâlcea că un „PNDL 3”, de minim 40 de miliarde de lei, este extrem de necesar pentru primari

Competiția internă din PNL, între taberele Orban și Cîțu, continuă cu deplasările neobosite în teritoriu ale celor doi lideri, scopul fiind acela de a-și atrage fiecare câți mai mulți susținători, în rândul celor 5000 de delegați care vor fi desemnați să participe la Congresul partidului din toamnă, când va fi aleasă noua conducere centrală.

Actualul președinte liberal Ludovic Orban, aflat la Vâlcea, unde au avut loc alegerile pentru șefia organizației județean, le-a promis primarilor un nou Plan Național de Dezvoltare Locală, PNDL 3, de minim 40 de miliarde de lei. În discursul său, Orban a punctat că pentru el, primarii care reprezintă PNL-ul sunt cei mai importanți, reprezentând „o obligație, nicidecum doar un drept”.

„Pentru mine, susținerea primarilor Partidului Național Liberal reprezintă o obligație, nicidecum un drept. Noi suntem obligați, ca și conducere națională, ca și Guvern al Partidului Național Liberal, să susținem toate proiectele primarilor Partidului Național Liberal, indiferent de momentul în care o facem și fără să existe nicio condiționare în susținerea proiectelor primarilor Partidului Național Liberal. Pentru că primarii partidului sunt cartea de vizită a partidului și, în funcție de modul în care ei conduc comunitățile locale este perceput Partidul Național Liberal. De aceea, un nou Plan Național de Dezvoltare Locală, PNDL 3, este o necesitate și o obligație pentru Guvernul Partidului Național Liberal, un PNDL adevărat, de minimum 40 de miliarde, care să se ducă spre finanțarea obiectivelor de infrastructură”,  scris Orban pe Facebook.

Totodată, el le-a transmis membrilor organizației PNL Vâlcea că omul său, deputatul Cristian Buican, a câștigat un nou mandat în fruntea organizației județene, apreciind că acesta reprezintă garanția că în 2024 PNL va acea capacitatea să câștige și președinția Consiliului Județean Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea, precum și Drăgășani, Horezu și Băbeni.

„Îl felicit pe Cristian Buican și echipa alături de care a fost ales astăzi la conducerea PNL Vâlcea. Pentru mine, Vâlcea are o valoare istorică fundamentală, pentru că l-a dat Partidului Național Liberal și României pe I.G. Duca, unul dintre marii noștri înaintași, un om care a făcut enorm pentru România, și care a ajuns  președintele Partidului Național Liberal prin munca lui, prin tot efortul pe care l-a depus. Le-am promis vâlcenilor că, așa cum o fac de 30 de ani, indiferent ce poziție voi avea, voi fi an de an, pe 29 Decembrie, la Biserica din Urșani, să-l comemorăm pe I. G. Duca, marele nostru înaintaș, să arătăm că Partidul Național Liberal este mult mai mult decât suma membrilor săi, că acest partid înseamnă istorie, tradiție, sacrificiu pentru țară și o misiune fundamentală pentru noi, să dezvoltăm România”, a transmis Orban.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Orban cumpără şefia PNL cu banii fraierilor care au votat PNL.

  2. Trebuie ca s-a strecurat o greseala in discursul urmasului Bratienilor: suma se cuvine sa fie in euro, in lei nu e decat maruntis pentru aprigii nostri primari.

  3. 40 de miliarde ar fi o bula de oxigen pentru primari si prefecti sa-si onoreze spagile.

  4. Finanțele țării sunt pe coajă și Sică sparge 10 miliarde de $ pe ulițe asfaltate direct peste nămoale, pixuri și telefoane mobile. Adică pe ce prăduiesc primarii. Curat spirit liberal încărcat de responsabilitate.

  5. De la Sică Mandolina fără număr, pentru fratele lui Mâțu și pentru toată gașca să trăiască

  6. Cum? Doar 40? De ce nu 400 de mii de miliarde?
    Dragnea era mic copil pe lângă Orban . De la macheală, de la fumat multe se trag.
    Hal de Klan Politic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.