G4Media.ro

Lucian Judele, desemnat de USR candidat pentru Primăria Sectorului 3 din Capitală

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lucian Judele, desemnat de USR candidat pentru Primăria Sectorului 3 din Capitală

Viceprimarul Sectorului 3 Lucian Judele a fost ales de Uniunea Salvaţi România (USR) pentru a candida la funcţia de edil al acestei zone administrativ-teritoriale, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al USR, Lucian Judele îşi propune să aducă „o contribuţie semnificativă la dezvoltarea durabilă şi la creşterea calităţii vieţii” locuitorilor Sectorului 3.

„Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obişnuit. Este un om care şi-a dedicat viaţa şi cariera serviciului pentru ceilalţi, un medic şi un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările şi oportunităţile de modernizare ale comunităţii noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câştigat!”, a afirmat preşedintele USR, Cătălin Drulă, la evenimentul de lansare al candidatului.

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a punctat că este nevoie de oameni care urăsc nedreptatea. „Vrem să vedem oameni care construiesc şi oameni curajoşi. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reuşit să construiască înainte de politică o carieră de succes şi să ajute oameni”, a spus Vlad Voiculescu.

USR Sector 3 subliniază că această candidatură reprezintă un angajament „pentru transparenţă, responsabilitate şi consultare activă a comunităţii” în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...