G4Media.ro

Lucian Georgescu, rectorul Universității “Dunărea de Jos” din Galați și fost ministru…

Lucian Georgescu, rectorul Universității “Dunărea de Jos” din Galați și fost ministru al Cercetării în guvernul Tudose, acuzat de fals în CV

Lucian Puiu Georgescu, ales la sfârșitul anului trecut rector al Universității “Dunărea de Jos” din Galați și fost ministru al Cercetării în guvernul Tudose, este acuzat în Observator Cultural, sub semnătura lui Marius Oprea, de falsificarea unor date din CV-ul “prin care și-a construit cariera”. Este vorba despre perioada din ultimii ani ai comunismului, când, potrivit sursei citate, “a fost activist al Comitetului Județean al UTC Galați”.

Articolul prezintă mai multe documente din care reiese modul în care Lucian Georgescu a urmat, în 1988, cursuri de trei luni ale Academiei de Partid București și a fost încadrat în Comitetul Județean UTC, unde a avansat de la jumătate de normă la normă întreagă, în ipostaza de activist al “județenei” UTC.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. „Citește articolul integral pe G4Media.ro”??
  E greu sa fii ziarist. Stresant.
  Ce n-as da sa am si eu libertatea presei in pix!
  Săraku’ Bot vorbeste singur marginalizat.
  Altceva vroiam sa spun: banii… de unde are banii?
  Nu intereseaza pe nimeni hartiile aiurea… doar alea care produc bani. De la banca… de oriunde

 2. Care tractorist nu viseaza la doctorat?

 3. Individul asta cu mecla de mascarici a fost mancator de ca…t. Maestre Rebengiuc da-i si lu asta un sul de hartie sa se stearga la gura!

 4. Am citit cu atenție articolul publicat și am analizat documentele pentru că nu am vrut sa cred asa ceva. Adeărul este trist, foarte trist. Un profesor care a fost numit secretar de stat, ministru și apoi iar secretar de stat în guvernele Grindeanu, Tudose și Dancila, care a fost ales rector al unei Universitati destul de mari din România, și-a falsificat pur și simplu CV-ul profesional. Și a reușit să ascundă mizeria dub preș 30 de ani. Foarte puțini erau activisti angajați la pardidul comunist cu carte de muncă…Din 4 milioane de membri de pardid comunist cred ca angajații la partid erau de ordinul a o mie două de oameni…