G4Media.ro

Lucian Bode, despre polițistul păcălit de colegi să ceară șefilor să-i fie…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lucian Bode, despre polițistul păcălit de colegi să ceară șefilor să-i fie „repartizat” un porc de Crăciun de 160 kg: „Acţiune a unor nefericiţi. Poliţiştii au umor. La MAI nu aprobăm glume”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a reacționat vineri în legătură cu cazul polițistului din IPJ Giurgiu care i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de 160 de kg de Crăciun, în urma unei farse din partea colegilor. „O astfel de acţiune a unor nefericiţi rămâne în categoria „şi poliţiştii au unor”, a afirmat Bode.

„Poliţiştii au umor. Am văzut şi eu această cerere (…) În aceste momente, în care structurile MAI sunt în prima linie în ceea ce priveşte lupta cu pandemia şi acţionăm cu peste 25.000 de efective în fiecare zi, când acţiunile noastre pe linia combaterii infracţionalităţii dau rezultate, o astfel de acţiune a unor nefericiţi, să spun aşa, rămâne în categoria şi poliţiştii au umor (…) La MAI nu aprobăm glume”, a spus Bode, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor cu ocazia preluării mandatului de către noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, potrivit Agerpres.

Un polițist din IPJ Giurgiu i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de Crăciun. Agentul a fost păcălit de un coleg, care i-a spus că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție.

El a crezut această glumă și imediat a întocmit un raport care a ajuns pe masa comandantului unității. În document, agentul a spus că are o vechime în Poliție de 4 ani și, prin urmare, ar vrea un porc care să cântărească 160 de kg.

În momentul în care comandantul a văzut acest raport, a demarat o anchetă, iar acum se fac verificări. Conducerea unității de poliție încearcă să-i identifice pe agenții glumeți. Dacă se ajunge la concluzia că aceștia au încălcat anumite regulamente interne, pot fi sancționați.

Citește și: DOCUMENT Un polițist rutier din Giurgiu a cerut șefilor să-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de fix 160 kg / Polițistul tânăr, păcălit de colegii care l-au învățat sa invoce Ordonanța lăcomiei dată de Liviu Dragnea

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. La MAI aprobati doar incompetenta, coruptia si durerea in p… basca de legile tarii, de siguranta cetateanului si de contraventiile si infractiunile care se petrec zilnic.

 2. Dati afara prostul, nu pe cei care si-au batut joc de el!

 3. Dati afara pro.stul, nu pe cei care si-au batut joc de el!

 4. La noi este Militie nu Politie.. !Gluma a fost cum a fost iar politistul destul de prost!

 5. Auzi, fac ancheta pentru a găsi „glumeții”. Ar trebui făcută ancheta cum a ajuns sa fie angajat un om cu neuroni deficitari.

 6. Va dati seama, daca ar fi avut 10 ani vechime, trebuia sa-i dea un porc de 400 kg sau in compensatie un tãuras…asa cam ca el!

 7. Tot porcii sunt la putere in Militia romana 🙂

 8. Domnu’ Bode, dar despre atentatul cu bomba de la Arad ne mai spuneti ceva sau cazul e ingropat pe motiv de politie incompetenta, la fel ca ministrul?

 9. TOT MILITIENI,NU S-A SCHIMBAT NIMIC DUPA 1990.BANCURILE CU MILITIENI SUNT VALABILE SI ACUM.SA RADEM DE PROSTI!!!!

 10. Voi sunteti o gluma. Proasta!

 11. Bode, lasa vrajeala, asta e nivelul in MAI: analfabeti, corupti, vai de MAIul vostru!

 12. Normal că polițiștii aia sunt negericiti, nu ca tine fericit și la Transporturi și la MAI și la Justitie!
  Mai dă-te dracu de politruc ordinar și specialist în nimic!

 13. Trist este faptul că polițiştii sunt copiii cuiva.
  Sunt copiii românilor, mai exact.
  Vă dați seama ce fel de părinţi au putut da naştere unui asemenea exemplar?
  Comentatorii deştepţi de mai sus ştiu care este ponderea poliţiştilor care provin din părinți foşti şi actuali poliţişti?
  Din câte ştiu eu, procentul acestora este foarte mic, insignifiant.
  Ideal ar fi ca redacția să revină şi să ne spună din ce fel de familie provine acest polițist needucat şi lipsit de cei şapte ani de acasă.
  După ce aflăm, putem comenta şi despre cât de bogat şi calitativ este arborele genealogic al românului ( în general ).

 14. Pulanu nu stie de gluma!

 15. bode TU ESTI CEL MAI MARE NAIV din MAI,
  pdocitir, pupator in cur…am fost scarbit de carmen dan, voiam sa o vad trimjsa in judecata ( 10 aug 2018), dad tu esti o panarama in comparatie cu ea.

 16. Ce porc a fost comandantul. Si Böde.

 17. Nefericit e și Bode, care a glumit cu noi că dormea pe bancheta din spate în timpul accidentului de pe contrasens.

 18. Băi adormitule de pe bancheta din spate, nu umorul și glumele sunt problema, care sunt necesare, chiar obligatorii aproape peste tot. Ci IQ-ul celor din poliție !

 19. Păi dacă toți porci sunt la guvernare acum ,in frunte cu mistrețul de Ciucă ,de unde sa mai scoată MAI-ul alți purcei ? Poate la anul când le-o făta nevestele ! Dar se știe că nevestele de polițiști și de APV- iști sunt iepuroaice!!