G4Media.ro

Lucian Bode, despre faptul că mai multe persoane s-au strâns într-o sală…

Lucian Bode, despre faptul că mai multe persoane s-au strâns într-o sală de ziua lui Ludovic Orban: Eu consider că nu a fost o petrecere. Niciodată structurile MAI n-au aplicat o sancțiune doar pe baza unor imagini apărute în spațiul public

Ministrul de Interne, Lucian Bode, i-a luat apărarea președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, în cazul imaginilor din spațiul public care arătau că mai multe persoane s-au strâns într-o sală de lângă biroul său pentru a-l sărbători de ziua nașterii, afirmând că Orban a precizat deja că nu a fost o petrecere organizată și că le-a cerut participanților să respecte regulile. Bode a adăugat că „niciodată” polițiștii nu au aplicat sancțiuni „doar pe baza unor imagini apărute în spațiul public”.

„Eu consider că nu a fost o petrecere”, a răspuns Lucian Bode la întrebarea dacă personal consideră că petrecerea a fost organizată în mod legal.

Lucian Bode a explicat că se poate verifica dacă au fost respectate regulile prin mai multe mijloace, cum ar fi verificarea imaginilor și declarații ale participanților.

„Niciodată structurile MAI n-au aplicat o sancțiune doar pe baza unor imagini apărute în spațiul public”, a spus ministrul de Interne.

Întrebat dacă situația nu este similară celei de anul trecut, când a participat la o întâlnire restrânsă în cabinetul de prim-ministru al lui Ludovic Orban, tot de ziua acestuia, și, în urma apariției unor imagini în spațiul public, a plătit amendă, Lucian Bode a răspuns că atunci participanții ar fi cerut să fie amendați „din proprie inițiativă” pentru nepurtarea măștii.

„Încă o dată, eu nu definesc ce s-a întâmplat ieri acolo petrecere, masă festivă (…) Este foarte greu să încadrez acest eveniment neparticipând la el, uitându-mă la imaginile pe care le-ați prezentat voi”, a insistat Bode.

Jurnaliștii i-au amintit că vloggerul Selly a plătit amendă, în urma apariției unor imagini de la petrecerea de organizată de ziua sa. Lucian Bode a precizat că, în cazul Selly, s-au luat declarații de la cei care au participat.

Ministrul de Interne a mai fost întrebat ce mesaj le mai poate transmite românilor în urma unui astfel de caz.

„Eu le transmit românilor ce le transmit și celor care au fost ieri în sala respectivă: pandemia nu s-a terminat. Măsurile de relaxare pe acre noi le-am luat , Guvernul României le-a luat gradual, le-a luat tocmai uitându-se, pe de o parte la faptul că numărul d epersoane imunizate este unul corespunzător. Doi: faptul că numărul de cazuri noi infectați cu Covid-19 scade în fiecare zi. Dar pandemia nu s-a terminat”, a spus Bode.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, miercuri, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, că cei care s-au adunat într-o sală din Parlament, fără mască, de ziua sa nu au venit la o petrecere organizată și că el i-a îndemnat să respecte regulile.

„Colegii mei care au venit să-mi spună La mulți ani, în diferite momente. Sunt toți vaccinați. Nu a fost nicio petrecre organizată. La finalul programului de lucru, au fost mai mulți colegi, nu am stat să-i număr, să socotesc”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că le-a cerut colegilor săi să respecte regulile, așa cum le respectă și el, dar că nu puteau să poarte mască în timp ce mâncau.

Mai multe persoane fără mască s-ar fi strâns într-o sală din Parlament pentru a-l felicita pe Ludovic Orban, marți, atunci când liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, a împlinit 58 de ani.

Sursa Foto: Captura Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Deci daca organul nu nici fapta nu e…. merci pentru lamurire somnorila de pe bancheta!

  2. ” Niciodată structurile MAI n-au aplicat o sancțiune doar pe baza unor imagini apărute în spațiul public”. Ce mincinos!!!! Anul trecut si chiar anul asta s-au dat amenzi pe banda rulanta alora care-si puneau pe FB sau instagram poze de la petreceri.

  3. Si eu cred ca esti bou. Dar niciunul din noi nu e platit pt ce crede, e platit pt ce are in fisa postului.

  4. Cine știe la ce minister va fi propulsat acest „atotștiutor” peste o bucată de vreme, că omul e competent nevoie mare! Acesta este avantajul când nu te pricepi la nimic, poți fi numit oriunde, iar rezultatele să-ți fie identice. Unde este reforma Ministerului Afacerilor și Internelor? După Caracal ni se promitea o amplă reformă, atât de dănciloază, cât și de manivela, dar și de acest ilustru năuc. Rezultatul*** identic cu cel referitor la restul reformelor. Cu oameni precum Bode, foarte pricepuți și devotați, reformele nu vor întârzia, vor veni, dar la a doua venire!

  5. Premiul Oscar pentru Pupincurism 2021 pentru merite deosebite în a aplica legea cu dublă măsură la fel ca mulţi alți miliţieni şpăgari şi corupţi.

  6. Atat pupincurism si cu zilele acestea de nastere. Toate lumea trebuie sa mearga sa ii ureze lui sefu’ sau boss – cum se spune mai nou in Bucuresti – marile urari „din suflet” de viata lunga, prospera si indeplinirea tuturor dorintelor. Ipocrizie si pupat inelul in dulcele stil balcanic. Sa ma vada si pe mine sefu’ ca l-am „onorat”. Imi este scarba. P.S. Sper ca macar nu si-a facut si schimb de saliva pe obraji…