G4Media.ro

Londra anulează pentru al doilea an consecutiv spectacolul artificiilor de Anul Nou,…

sursa foto: Pexels.com

Londra anulează pentru al doilea an consecutiv spectacolul artificiilor de Anul Nou, dar primarul garantează ”un mod spectaculos” de trecere în 2022

Focurile de artificii de la sfârşitul anului, la Londra, organizate în mod tradiţional pe malul Tamisei, au fost anulate al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei COVID-19, a anunţat marţi primăria capitalei britanice, relatează AFP.

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia COVID-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan.

Primăria Londrei studiază un număr de ”opţiuni interesante” în locul focurilor de artificii, a anunţat el şi a promis că ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

Înaintea pandemiei COVID-19, Londra organiza în fiecare an un foc de artificii impresionant, care atrăgea o mulţime imensă în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Acest eveniment a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei COVID-19 şi a fost înlocuit cu focuri de artificii improvizate şi jocuri de lumină.

Potrivit tabloidului The Sun, Londra urmează să sărbătorească Anul Nou printr-un spectacol, de la miezul nopţii (ora locală) la ora 1.00, în Trafalgar Square, în centrul oraşului.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Trecerea in 2023, poate.

  2. sper ca nu facetzi nici brad cu globuri in centru, si nu uitatzi ca anul asta moshu e bisexual/gay ….. etc.

  3. :)))))))))))))