G4Media.ro

Linda Hamilton nu ar mai juca într-un nou film „Terminator”: „Povestea a…

Sursa foto: captură din video

Linda Hamilton nu ar mai juca într-un nou film „Terminator”: „Povestea a fost spusă” / Totuși, Skynet este un subiect de actualitate în era inteligenței artificiale

Linda Hamilton, care a interpretat personajul Sarah Connor în mai multe filme din seria „Terminator”, a declarat că nu mai este interesantă de un nou rol în franciză, transmite Business Insider.

Actrița crede că nu ar mai trebui lansate noi filme „Terminator” deoarece povestea a fost spusă „până la epuizare”. „Am terminat. Am terminat. Nu mai am nimic de spus. Povestea a fost spusă și a fost făcută până la epuizare. De ce ar vrea cineva să o relanseze este un mister pentru mine. Dar știu că lumea de la Hollywood este construită pe relansări acum”, a declarat actrița.

Connor a jucat ultima dată în „Terminator: Dark Fate” (2019), unul dintre cele șase filme din franciza care l-a transformat pe Arnold Schwarzenegger într-un superstar.

În primul film din acest univers SF un robot este trimis înapoi în timp pentru a o ucide pe Connor, mama unui lider al rebelilor din viitor, care luptă împotriva mașinilor care au preluat controlul asupra lumii.

În total, actrița a interpretat personajul Sarah Connor în trei filme din serie. Pe lângă „Dark Fate”, ea mai apare în „The Terminator” (1984) și „T2: Judgement Day” (1991).
Skynet, un subiect de actualitate

Totuși, povestea din acest univers este de actualitate astăzi, în condițiile în care inteligența artificială este dezvoltată într-un ritm accelerat. Oameni faimoși, precum Bill Gates sau Stephen Hawking, au avertizat că această tehnologie ar putea aduce la apariția unei entități precum Skynet din „Terminator”.

Skynet este o rețea bazată pe inteligență artificială, din care fac parte computere și sateliți, care a fost dezvoltată pentru a asigura securitatea Americii și a aliaților săi. Când a căpătat conștiință, tehnologia a încercat să comunice cu creatorii săi.

Speriați, oamenii au încercat să oprească Skynet. Din acest motiv, rețeaua a ajuns să-i considere pe creatorii săi un pericol de moarte, care trebuie eliminat. Ultimii oameni rămași în viață au reușit să supraviețuiască ascunzându-se de roboți sub pământ sau în sălbăticie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...