G4Media.ro

Legile educației vor fi discutate în Parlament în comisii separate, nu în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Legile educației vor fi discutate în Parlament în comisii separate, nu în comisie reunită, spune Sorin Cîmpeanu, senator liberal / Ligia Deca anunțase procedură accelerată de trecere a proiectelor prin Legislativ

Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu, senator liberal și membru al Comisiei pentru învățământ din Senat, a declarat miercuri că proiectele de Legi ale educației vor fi discutate în Parlament în procedura normală – “nu într-o comisie reunită, ci în comisii separate, în Cameră și Senat”. El reia, astfel, cele spuse anterior pentru Edupedu.ro de președinta comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, potrivit căreia proiectele vor fi dezbătute în proces legislativ normal. Ministrul Ligia Deca anunțase că acestea vor fi dezbătute într-o comisie comună și în procedură de urgență.

Sorin Cîmpeanu, care a inițiat proiectele de lege și a organizat prima rundă de consultări, desfășurată în vara anului trecut, înainte ca proiectele să sufere modificări substanțiale după preluarea portofoliului Educației de către Deca, a lăudat proiectele, dar a spus că “lucrurile sunt perfectibile”. El a luat cuvântul la Ora Guvernului, în care ministrul Deca a mers în plenul Senatului pentru a răspunde pe tema legilor educației.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Se produce ticăloșirea Educației din România. Cei cu bani de meditații vor avea liceele cele mai bune. Săracii vor rămâne săraci, în perpetuitate.

  2. Hoțul de doctorat, Câmpeanu: să îți fie rușine și să nu te mai văd comentând prin presă, stai ascuns hoț de doctorat!