G4Media.ro

Le Figaro: Kylian Mbappé va pleca de la PSG la finalul sezonului

Foto: Facebook/ Mbappe

Le Figaro: Kylian Mbappé va pleca de la PSG la finalul sezonului

Fotbalistul – vedetă al Franței, Kylian Mbappé, l-a informat joi pe președintele clubului Paris Saint Germain că a decis să părăsească echipa la finalul sezonului, scrie Le Figaro. Publicația franceză nu a anunțat destinația lui Mbappé, dar este notoriu interesul echipei spaniole Real Madrid.

Atacantul internațional francez în vârstă de 25 de ani ajunsese la un acord cu președintele Nasser Al-Khelaïfi și urma să își anunțe decizia președintelui parizian după ce se va decide.

După ce și-a prelungit în 2022 contractul pentru doi ani, plus un sezon opțional în 2022, Kylian Mbappé a refuzat să invoce această clauză în vara anului trecut, atrăgând furia conducerii clubului. Drept urmare, anul trecut a fost lăsat în afara lotului pentru turneul asiatic și pentru începutul sezonului.

Mbappé și clubul au îngropat însă securea războiului înainte de meciul cu Lorient, deschiderea sezonului de campionat, căzând de acord asupra termenilor unei eventuale plecări a vedetei.

Acum, el a luat decizia să plece din Franța, în căutarea unui club care să îi ofere certitudinea că va cuceri Champions League.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...