G4Media.ro

La ce ne uităm în mini-vacanța de 1 Decembrie? Filme cu Antony…

sursa foto: Facebook/Antony Hopkins

La ce ne uităm în mini-vacanța de 1 Decembrie? Filme cu Antony Hopkins, Antonio Banderas, Milla Jovovich, Blake Lively, Gillian Anderson, Clint Eastwood pe AXN

De miercuri până duminică, în minivacanţa de 1 Decembrie, AXN propune telespectatorilor filme cu Antonio Banderas, Milla Jovovich, Blake Lively, Gillian Anderson, Clint Eastwood şi Anthony Hopkins, scrie News.ro.

Miercuri, de la ora 21:00, Antonio Banderas poate fi văzut în producţia „Aurul Negru”, o dramă politică orientală plină de culoare şi o poveste despre război, bazată pe romanul „Sudul inimii: Un roman al Arabiei moderne”.

Pelicula îi prezintă pe cei doi emiri, care se luptă pe teritoriul numit „Coridorul Galben”, o porţiune ce desparte geografic pământul lui Amar al Salma (Mark Strong) de cel a lui Nessib al Hobeika (Antonio Banderas). Locul, în sine, nu reprezenta atunci, un interes real pentru nimeni, dar dorinţa lui Nessib pentru o porţiune mai mare de pământ prevalează. Amar este învins de lăcomia adversarului său, şi îl lasă să îi ia cei doi copii, Saleh şi Auda, pentru a fi crescuţi alături de Tarik şi Leyla, copiii familiei Hobeika. 15 ani mai târziu porţiunea teritorială devine un bun de mare preţ pentru Nessib, dar şi pentru compania americană Texan Oil, care descoperă petrol în Coridorul Galben. Sultanul vede oportunitatea de a moderniza viaţa tribului său, iar americanii încep exploatarea. După multe încercări eşuate de a-l îmbuna şi convinge pe Amar de a se uni cu Nesib, Prinţul Auda, fiul său, îndrăgostit de prinţesa Leyla, fiica lui Nesib, va trebui să decidă de partea cui va fi.

Printre titlurile care mai pot fi urmărite în această minivacanţă se numără: „Nume de cod: Geronimo” (Code Name: Geronimo) cu Cam Gigandet, Anson Mount, „Resident Evil: Dispariţia” (Resident Evil: Extinction) cu Milla Jovovich, „Secretul lui Adaline” (The Age of Adaline) cu Blake Lively, Harrison Ford, „OZN” (UFO) cu Gillian Anderson, „În bătaia puştii” (In The Line Of Fire) cu Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, „Haide cu mine” (Go With Me) cu Anthony Hopkins, şi „Cartea morţilor” (Evil Dead) cu Bruce Campbell.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Mda, nu cumva sa deschideti ochii si sa incercati sa intelegeti realitatea. Pierderi-va timpul si mintea cu fictiunile din filme.

  2. ne uitam la preturi. sau unul la altul

  3. m-am uitat tot timpul cu placere la cascadorii rasului. nu inteleg de ce nu putem vedea sedintele parlamentului macar in reluare. La stiri dau numai 5 minite din „servant of the people”