G4Media.ro

Klaus Iohannis va avea săptămâna viitoare consultări cu mediul politic şi cu…

Klaus Iohannis va avea săptămâna viitoare consultări cu mediul politic şi cu partenerii sociali pe tema proiectului „România Educată”

Preşedintele Klaus Iohannis va avea consultări cu mediul politic şi cu partenerii sociali pe tema proiectului „România Educată”, în perioada 5 – 7 iulie, la Palatul Cotroceni, în contextul finalizării dezbaterii publice, anunță Administraţia Prezidenţială.

Calendarul consultărilor:

 • Luni, 5 iulie 2021, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu liderii coaliției de guvernare;
 • Marți, 6 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu conducerea Parlamentului și cu membri ai Comisiilor de Învățământ din cele două camere;
 • Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, întrevedere cu partenerii de dialog social din zona educației și cu reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale implicate în Proiectul „România Educată”.

În cadrul discuțiilor, vor fi prezentate principalele zone de reformă și linii de acțiune ale Proiectului „România Educată”, în vederea realizării unui consens social și politic, care să garanteze implementarea sa și asumarea transpartinică, precizează Administrația prezidențială.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Gata? Ne apucam de treaba? Ne-a luat noua cat ne-a luat sa incepem, dar si cand ne apucam, nu ne mai opreste nimeni.

 2. Am si uitat de cand a venit cu acest slogan.

 3. Are umor de circ.

 4. Mai bine facea consultari se legifereza dragi de parlamentari in privinta justitiei(csm.ccr.avocat popor, si o tona de legi care apara infractorii) decat sa bata campii cu romania educata.
  Romania educata adicalea o reforma a invatamantului nu se poate face in Romanica.
  De ce?
  Daca o sa reuseasca sa legifereze, pana apar normele care o sa anuleze legea si pana constata ca nu pot sa o aplice Catu saracu o sa fie mort de batranete lunga, Iohanis o sa fie in cartea de istorie antica!

 5. Conform legii romane, labuta se intinde in mod relaxat pe langa corp in timpul intonarii imnului. Nu ne ducem mana la piept, nu facem cruce, nu scuipam in san de trei ori si nu ne dam in spectacol.

  Art. 21. – La ceremoniile de arborare a drapelului, precum şi la intonarea imnului naţional, cu prilejul solemnităţilor, asistenţa va sta în picioare, bărbaţii se vor descoperi, iar militarii de toate gradele vor da onorul conform regulamentelor militare.

 6. Acuma cand incepe vacanta? Ne apucam de studiu? Dar toti plagiatorii care si-au primit grade si functii prin decret prezidential? Toata liota de genereali, procurori si judecatori plagiatori si impostori? Ei sunt o pata pe obrazul Romaniei educate.

 7. „Romania educata pe ascuns”.
  Nu merge nene – in democratie pe lume o educi prin constrangeri (amenzi sau mai rau).
  Se leaga de copii, ca e discutia temperata din start.
  Cum sa educi un director sa nu angajeze suplinitori care n-au nici o treaba sau niste inspectori sa nu vanda testele de la titularizare ar fi mult mai provocator.

 8. Minunat, proiectului – România lucrului bine făcut – a fost îndeplinit cu multe succesuri, acum klauSS cel capabil va rezolva și proiectul – România educată.

  • Urmeaza să legifereze ca spaniolii posibilitatea alegerii genului începând cu vârsta de 16 ani iar apoi fetele devenite bărbați vor rămâne gravide și Cioloș le acorda asistență medicală taților mămici plus educația sexuală. S-a ales praful de românia educată urmează sub conducerea marelui cârmaci românia eșuată.Vom avea gay prim ministru ca în Luxemburb femei cu barbă miniștri etc Treziti-vă până nu este prea târziu.

 9. Romania educata in frunte cu Sorin Cimpeanu, indrumatorul de plagiate. :))

 10. Urmeaza să legifereze ca spaniolii posibilitatea schimbării sexului începând cu vârsta de 16 ani iar apoi fetele devenite bărbați vor rămâne gravide și Cioloș le acorda asistență medicală taților fătălăi S-a ales praful de românia educată urmează sub conducerea marelui cârmaci românia eșuată.Vom avea gay prim ministru ca în Luxemburb femei cu barbă miniștri etc Treziti-vă până nu este prea târziu.

 11. Urmeaza să legifereze ca spaniolii posibilitatea alegerii genului începând cu vârsta de 16 ani iar apoi fetele devenite bărbați vor rămâne gravide și Cioloș le acorda asistență medicală taților fătălăi S-a ales praful de românia educată urmează sub conducerea marelui cârmaci românia eșuată.Vom avea gay prim ministru ca în Luxemburb femei cu barbă miniștri etc Treziti-vă până nu este prea târziu.

 12. Imi place când mai văd români optimiști ca și tine.
  Ai dat numai termene de timp rezonabile. ;))

 13. Urmeaza să legifereze ca spaniolii posibilitatea alegerii genului începând cu vârsta de 16 ani iar apoi fetele devenite bărbați vor rămâne gravide și Cioloș le acorda asistență medicală taților mămici plus educația sexuală. S-a ales praful de românia educată urmează sub conducerea marelui cârmaci românia eșuată.Vom avea gay prim ministru ca în Luxemburb femei cu barbă miniștri etc Treziti-vă până nu este prea târziu.

 14. Sa jure tradatorul Iohannis pe sfanta lui biserica luterana a Sibiului din clopolnita careia Erich von Falkenhayn urmarea zdrobirea romanilor ca nu s-a implicat in curatarea bubelor canaliei liberale.

 15. Gluma zilei!
  Romania educată!
  Îmi pare rau de educații ăstia care participa!
  Ode, osanale si balade!
  😃😃

 16. Propun sa se ia in calcul reglementarea retelelor sociale astfel incat copiii sa nu mai aiba acces la tot ce circula pe internet, ci doar la aplicatiile destinate lor. De asemenea ar trebui reglementate retelele sociale astfel incat comportamentul uman sa fie posibil la nivelul de civilizatie din societate, in lumea reala, care este net superior. Ar fi benefic desigur pentru copii si adolescenti in primul rand, pentru ca ei pot deveni victimele acestor instrumente de care unii pot face abuz. Acesta este cu siguranta un proiect digital la care se lucreaza si in alte tari europene, deci nu vad de ce nu ne putem apuca si noi, dat fiind ca ne-a luat tehnologia pe dinainte si pe nepregatite.

 17. 6 ani de zile a urmarit cu atentie si ingrijorare situatia… Culmea ca domnul iohannis vine din „educatie” si in plus sotia dansului e cadru activ. Daca erau probleme arzatoare se grabea si dansul oleaca. Asa ca ramane cum am stabilit.

 18. Se pare ca pana si porecla ” dulap” sau „ficus” estevprea destepata pt el.

  Asta parca este frate cu Dancila :))

 19. Seminta floarea soarelui cu 2.5l bere+ zilnic 3-4 ore Realitatea, Antenele si restul stim…

 20. Istoria reformei Marga-Crişan ne învaţă că se va schimba în principal încălzirea şcolilor, trecându-se la energie solară cu fondurile europene noi dirijate spre primării, iar Biblioteca Naţională tot nu va fi digitalizată ca Gallica a Franţei, să existe egalitate de şanse între copilul sărac care vrea să înveţe şi cel ce abia aşteaptă să fie trimis de părinţi la studii în Vest. Paradoxul subfinanţării e că pe când Boc şi alţii au tăiat salariile profesorilor, politicienii cerând arogant întâi calitate, desfiinţarea sindicatelor şi teste Pisa, tocmai PSD le-a mărit substanţial, evitând pustiirea sistemului, fireşte, cu beneficii electorale.

 21. Un proiect a avut si asta, si praf l-a facut. De ce nu discuta in CSAT problema traficului de fiinte umane, a copiilor disparuti? RO prafului in ochi si a prafului dr pe toba. Plus prafurile preferate de citzu…