G4Media.ro

Klaus Iohannis: România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul ONU…

Sursa Foto: presidency.ro

Klaus Iohannis: România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului în perioada 2023-2025

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, în ședința Adunării Generale a ONU, că România este pregătită să ocupe un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului (UNHCR) în perioada 2023-2025, anunţă RIA Novosti.

„Avem nevoie de acțiuni decisive pentru apărarea și promovarea drepturile omenirii, trebuie să consolidăm sistemul ONU pentru apărarea drepturilor omului și să asigurăm o finanțare durabilă și adecvată pentru toate activitățile sale… Pornind de la aceste convingeri atât de puternice, România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului în perioada 2023-2025” – a spus preşedintele României.

Klaus Iohannis a îndemnat comunitatea mondială la rezolvarea urgentă a conflictelor înghețate. Activitatea de menținere a păcii ONU, a subliniat președintele, a fost întotdeauna un instrument eficient de o importanță primordială pentru menținerea păcii și securității. Totodată, Klaus Iohannis consideră că ar trebui depuse eforturi pentru o rezolvare mai eficientă a conflictelor.

Sursa: Gazeta.ru/ Rador

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Daca, prin absurd, l-ar lua onu la ei, atunci ciolannis va arunca in prima zi cu paltonul, a doua zi va privi „cu ingrijorare”, iar a treia zi il va instala in locul lui pe ciuca, ca el trebuie sa plece in concediu pentru restul mandatului.

  2. „drepturile omului” ?
    da ce merit are pupazu asta golfar de crede ca meritam asa cevA?

    sa ne spuna aia care sau pus cu sistemul, ce amenintari au primit si sicane din partea statului de drept esuat …
    sa ne spuna familiile lor arsi de vii in spitale cum e cu statul de drept
    sa ne spuna cei care si-au pierdut persoane dragi in accidente rutiere
    sa ne spuna cei care au pierdut in spiale , din cauza nosocomialelor
    sa ne spuna de drepturile victemelor abuzurilor , care sunt puse la zid, ca ele fiind vinovate, si mai trist cand e vorda de copii
    sa ne spuna cei care abandoneaza scoala din cauza saraciei
    sa ne spuna cum e cu cumpararae presei in romania
    ……
    binenteles nu exista atatea pensii speciale, si sinecuri si bugetari angajtai care sa poata ascunde toate mizeriile

  3. Drepturile Omului , inseamna Dreptul Deputatilor si Drepturile Parlamentarilor , ceilalalti Oameni din Restul Tarii nu conteaza daca Nu au Drepturi !

  4. Ce sa faca acolo? A uitat profu’ ca minciuna are picioare scurte?! Asa cameleon le trebuie la ONU? Inca mi-e greata cand ma gandesc cu cata naivitate v-am votat crezand ca o sa ne feriti de psd, o sa salvati justitia si o sa tineri partea oamenilor cinstiti; sper sa-si faca aia de la ONU temele,

  5. Credeam că la drepturile baronilor(locali+centrali)!