G4Media.ro

Kievul impune restricții de circulație între orele 17:00 și 8:00 / Primar:…

Sursa foto: Daniel LEAL / AFP

Kievul impune restricții de circulație între orele 17:00 și 8:00 / Primar: „Toți civilii care vor fi pe stradă în timpul restricțiilor vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj ale inamicului”

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat o nouă interdicție de circulație pentru capitala Ucrainei, între orele 17:00 și 08:00, relatează BBC.

Măsura, în vigoare de astăzi, înlocuiește o restricție anterioară prevăzută între orele 22:00 și 07:00.

Scriind pe Twitter, Klitschko a avertizat că „toți civilii care vor fi pe stradă în timpul carantinei de noapte vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj”.

„Atenție! Începând de astăzi, 26 februarie 2022, carantinei de noapte se va desfășura între orele 17:00 și 8:00 pentru apărarea mai eficientă a capitalei și securitatea locuitorilor acesteia.

Acest orar este introdus până în dimineața zilei de 28 februarie.

Toți civilii care vor fi pe stradă în timpul carantinei de noapte vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj și recunoaștere ale inamicului.

Vă rugăm să tratați situația cu înțelegere și să nu ieșiți afară.” se arată în mesajul postat de primarul Kievului pe Twitter.

Sursa foto: Daniel LEAL / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Acum e de inteles restrictia de circulatie.

  • In cazul covid e ca sa restranga raspindea prin contact 🙂 pentru ca seara mai ales in weekend se iese la prieteni , cluburi, parcuri. Asa ca vezi ce iti ma zice simion sa scri pe aici.

  • Mutarea este una strategica militara dragilor! Rusii folosesc trupe fara inscriptii, poate chiar haine civile!

 2. Rezistenta ucraineana face istorie. Daca Ucraina rezista o saptamina si reusesc sa isi asigure flancul vestic si sudic, rusii vor pleca acasa in cosciuge cu zecile de mii in urmatoarele saptamini.
  Din fericire Putin are 69 de ani, sunt multi care nu il mai accepta, iar cei care l-au sustinut pana acum isi pierd averile si isi arata dintii. Apropo Gerhard Schröder s-a intors cumva discret in Germania? Ca asa mi-a soptit o panseluta din Berlin.

  • Mai sunt 4 zile. Nu o sa stea mai mult de o saptamana . Oricum e posibl sa recurga la nucleara fiind atat de disperat, stiind ca retragea lui va insemna si sfarsitul. Si de asta imi este putin teama.

 3. Dupa somație si foc de avertisment.

 4. O „carantină” de-a noastră, nu?

 5. carantina din Chiv e doar o masura a oamenilor de stiinta impotriva covid