G4Media.ro

Kelemen Hunor: Programul ”Împreună pentru familie” nu este numai o chestiune ideologică…

Kelemen Hunor: Programul ”Împreună pentru familie” nu este numai o chestiune ideologică / dacă nu se nasc copii, dacă familia nu este puternică, atunci comunitatea va slăbi

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, în cadrul Conferinţei Aleşilor Locali ai Uniunii de la Târgu Mureş, că Programul „Împreună pentru familie”, care va fi dezbătut la cel de-al 15-lea Congres al formaţiunii, nu este o chestiune ideologică, ci este baza tuturor politicilor naţionale.

„Mă bucur că ne putem întâlni astăzi, oarecum pregătim dezbaterile pentru dezbaterile de mâine (de la Congres, n.r.). (…) Vom face propunerile de rigoare, vom pune pe masa coaliţiei, rămâne de văzut care coaliţie, dar noi ne-am angajat că vom fi elaborat toate acestea.

Nu este doar o chestiune demografică, doresc să subliniez acest lucru. ‘Împreună pentru familie’ nu este o chestiune ideologică, este şi una ideologică, dar nu numai, nu este o chestiune economică. Este baza tuturor politicilor naţionale, pentru că, dacă nu se nasc copii, dacă familia nu este puternică, atunci comunitatea va slăbi.

Şi dacă va slăbi comunitatea, atunci mai devreme sau mai târziu viziunea aceea pe care noi am formulat-o – ‘Să rămânem maghiari’, să rămânem o comunitate de succes, toate acestea nu se vor întâmpla.

Avem nevoie de rezerve, avem nevoie de copii pentru viitor, de aceea spun că este vorba despre mult mai multe decât soluţionarea unei probleme demografice, gestionarea unei probleme sociale”, a arătat Kelemen Hunor, în cadrul dezbaterii, potrivit traducerii oficiale.

Liderul Uniunii a spus că administraţiile publice, bisericile, societatea civilă trebuie să lucreze împreună, afirmând că răspunderea UDMR a crescut, iar aceasta trebuie onorată cu multă muncă.

„Astăzi, chestiunea cea mai importantă, în afară de ce vreme va fi mâine, dacă va fi ploaie sau nu, care va fi rata infectărilor, dacă va creşte sau nu, vorbim despre guvernare. Dar ce-i cu Guvernul? Există coaliţie? Dacă da, până când?

Şi bineînţeles nu putem evita această întrebare, nici nu vreau să o evit, doar că soluţia nu o pot proiecta astăzi, aici, în faţa voastră. Dacă aş cunoaşte soluţia, atunci mai mult ca sigur că această neavenită ar fi fost deja rezolvată”, a precizat liderul Uniunii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Copii care sa fie furați de voi măi nimicurilor?

 2. BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA ! BLA, BLA, BLA !

  LASA VORBELE GOALE, HAI CA VIN MILIARDELE, VA STICLESC OCHI, SUNTETI BRANSATI.

 3. Guvernanti de rahat ce sinteti …..
  Tremura chilotii pe voi pentru ca daca poporul asta nu va naste copii nu va avea cine sa plateasca salariile voastre , imprumuturile voastre , contributiile obligatorii la bugetele publice tilharite de voi , …..
  Nasteri putine , contribuitori putini . Nasteri delor , contribuitori ioc . Stringeti bani ghiotura cu japca legala din care va infruptati regeste iar din firimituri aruncati plebei .
  Miseilor .

 4. Împreună pentru golănie si hoție.

 5. Hehehe…
  Mă distrez de către conentacii de servicii. Pardon service. Servici? Creca.
  Omul este cu 10, ZECE clase peste orice politician în viață!!! Are cuvintele la el, se exprimă articulat, inteligibil și cel mai important, spune lucruri!
  Poate Petrov a mai fost așa ” politician”.
  Desigur, omu are școală, a făcut o facultate, a învățat, al naibii de bine și românește….
  În contradicție cu tractoriștii, barcagii, secretarele și să nu uităm corporatiștii, sălăjenii cu prune uscate in gură, iar la final dar nu în ultimul rând, finanțiștii olteni de la care nu înțelegi nimic!
  Apoteotic, un DULAP!
  Bravo dle Kelemen!
  Ca de obicei, demonstrezi aplomb.
  Nasol cu politicile pe care le susțineți și pe care URMEAZĂ sa le implementați in România!
  Dl. Orban, celălalt, sunt convins că este mândru de dvs!
  Ați reușit să implementați agenda FIDESZ in Romania fără pic de rezistenta!!! În nici 5 ani.
  Probabil veți dirija butoanele încă 20 de ani!
  Aviz ” amatorilor”! Cacam așa se face!
  P.S. Vedeți mâine discursuri! De la toți iudemerei care vor cuvânta!
  Cu participatiunea universală a partidelor din Romania! Mai puțin hAur că nu a fost invitat…. Și ficuși au comandați de decor de la firma de evenimente.
  PPS. Sper doar să-și facă notițe….
  Mai vb despre FIDESZ-udemereu peste … puțin timp.