G4Media.ro

Judecătoarea CSM, Gabriela Baltag, prinsă în incendiul de la Matei Balş /…

Judecătoarea CSM, Gabriela Baltag, prinsă în incendiul de la Matei Balş / Baltag și soțul ei au rămas internați în spital

Judecătoarea CSM, Gabriela Baltag, era internată, alături de soțul său, la spitalul Matei Balș din Capitală, în momentul în care a izbucnit incendiul, ambii fiind infectați cu COVID 19, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

După tragicul incident, s-a luat hotărârea ca cei doi să rămână internați în același spital, ulterior fiind transferați la Spitalul Sfântul Ioan, conform surselor menționate anterior.

Un incendiu a avut loc în această vineri la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Conform ISU și Ministerului Sănătății, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o persoană a fost declarată decedată la scurt timp. O altă victimă a fost găsită în ulterior în baie, carbonizată. În zilele ce au urmat, au mai murit încă doi pacienți.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Aaaaa, pă săraki îi lăsați să moară la spitalele de cqcqt gen cfr, „esentialii” au tratament cu monoclonale dinalea mișto care nu se dă la bobor si stau in puf la bals.

 2. Daca slujeste Ciuma Rosie, normal ca are prioritate la tratamente in spitalul lui Suinu-Purcel.

 3. Este doamna care tot timpul a fost ” Gica Contra”? Totuși ii dorim însănătoșire grabnică poate a învățat ceva!

 4. O nouă scenetă hazlie „ancheta” în cazul Matei Balș. Oare capo di tutti i capi din sănătate va păți ceva? Probabil după vreo 10 ani de procese va primi în cel mai extrem caz o amânare a pedepsei sau o suspendare a executării. Parcă citesc deja motivarea ICCJ: „incupatul Streinu-Cercel a dat dovadă că regretă faptele și a arătat reale posibilități de îndreptare, în plus acesta este un membru marcant al societății și somitate a medicinei și un cap de familie și famiglie și nepoțeii și clanul au nevoie de susținerea sa…”

  Asta dacă n-au găsit deja asistenta vinovată sau pe vreunul dintre cei care au murit. În genul acesta de „anchete” vinovatul este cunoscut de dinaintea efectuării anchetei. La fel cum s-a „anchetat” la Maternitatea Giulești.

 5. Nu-i cumva țața aia care făcea demonstrații de coprofagie la televiziunea canaliei voiculescu?
  Ce chestie, virusul încearcă să-i ajusteze karma, ghinion! Îți dai seama ce belea? Păi riscă să nu mai apuce pensia mega-super-specială, aia pe care se gândea s-o cumuleze cu o leafă babană de la buget, of course.
  Scaraoțchi my friend, ai presiune la gaze sub cazane? Smoala are temperatura optimă, pucioasa e disponibilă pe stoc? Cine știe, s-ar putea să primești musafiri. One way ticket, one way ticket…

 6. Saraca e in categorie de risc fiind grasa adica obeza si cu probleme cardiace si diabet.Astia mor rapid daca infectia este masiva. A batut-o Dumnezeu pentru ticalosiile facute ca judecator.

 7. Secaturile din justitie mai bine ard ca gunoaiele decat sa respecte statul de drept.

 8. Poate este un avertisment… poate nu e ultimul, sau poate e… Daca e ultimul (chiar daca nu crede in existenta lui si tot ce-i posibil sa nu creda, ca ce om credincios s-ar alia cu draqnea si dracii lui sa le faca rau altor conationali?!?) poate asteapta altcineva mai de jos sa vada reactia din urma avertismentului…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.