G4Media.ro

Joe Biden şi-a deschis un sediu de campanie virtual în jocul Animal…

Joe Biden şi-a deschis un sediu de campanie virtual în jocul Animal Crossing, pe care l-a dotat cu secţii de votare şi îngheţată

Mai sunt 18 zile până la alegerile din Statele Unite, iar candidatul democrat Joe Biden şi-a lansat un sediu de campanie virtual în cadrul jocului Animal Crossing: New Horizon, unul dintre cele mai populare „life sim” de pe piaţă, scrie The Verge.

„Continuăm să încercăm să ajungem la votanţii din Statele Unite, indferent unde s-ar afla aceştia – inclusiv în Animal Crossing. Lansăm sediul de campanie Biden, o întreagă insulă pe platformă unde susţinătorii noştri pot să rămână conectaţi la campanie”, a spus Christian Tom, dirctorul pentru parteneriate digitale al campaniei Biden/Harris.

Animal Crossing e un joc de tip „simulator de viaţă”, în care jucătorii intră în pielea unui personaj proaspăt mutat pe o insulă pustie, pe care o va putea explora şi dezvolta cu ajutorul uneltelor pe care le creează, scopul fiind de a construi o comunitate. Este unul dintre cele mai jucate jocuri ale momentului, succesul său fiind atribuit parţial şi lansării sale odată cu debutul pandemiei de COVID-19.

Insului lui Biden din Animal Crossing, intitulată „Biden HQ” este construită cu o mare atenţie la detalii. Primul lucru pe care îl vezi pe insulă este un steag cu logo-ul lui Biden, „Team Joe”, şi fluturaşi de campanie. Întreaga insulă arată ca un parc de distracţii al cărei temă este campania lui Biden. Se găsesc acolo standuri de îngheţată, trenuri de jucărie şi diverse obiecte de campanie.

Insula are două zone principale. Una este sediul de campanie, plin cu căni de cafea, laptopuri şi fluturaşi de campanie. Una dintre camere este plină de trenuri model, una dintre pasiunile lui Biden.

A doua zonă arată ca o secţie de vot şi duce la un website cu informaţii despre campania lui Biden.

Un personaj Joe Biden chiar umplă pe insulă şi dacă jucătorii interacţionează cu acesta el va răspunde „Fără prostii!”, promisiunea lui de campanie.

sursa: The Verge / sursa foto: The Verge / Animal Crossing

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Biden, o glumă proastă halita doar de leftisti

  2. Ok. This is epic.

  3. cistigator la mare distanta

  4. Tot asa o sa creasca si reactoarele 3 si 4. O sa le deseneze americanii intr-un joc. Ar incerca ei sa le faca in realitate, dar sunt vreo 20 de ani de cand tara lor nu a mai construit unul.

  5. Deci în lumea virtuala mereți și votați, luați și o înghețată de la nea ice cream man, dar în lumea reală #staț acasă și votați prin poștă, că avem noi grijă să nu pierdem scrisorelele in șanțuri pe marginea drumului, iar voi veți cunoaște rezultatele la pulivar, când terminam noi cu contestațiile. Joe, nu uita , candidezi la Senat tati, prima pe stânga, nu te rătăcești, da ?

  6. Ferma faisbuc, MGID and company.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.