G4Media.ro

Israelul, prima ţară care îşi închide graniţele pentru toţi străinii din cauza…

Israelul, prima ţară care îşi închide graniţele pentru toţi străinii din cauza Omicron

Israelul a anunţat sâmbătă că va interzice intrarea tuturor străinilor în ţară şi va reintroduce tehnologia de urmărire telefonică împotriva terorismului pentru a limita răspândirea noii variante de coronavirus, potenţial mai contagioasă, detectată pentru prima dată în Africa de Sud, informează Reuters.

Premierul israelian Naftali Bennett a afirmat într-o declaraţie că această interdicţie, ce depinde de aprobarea guvernului, va fi aplicată pe o durată de 14 zile.

Israelul, prima ţară care şi-a închis complet graniţele pentru a proteja populaţia de contaminarea cu varianta Omicron, a confirmat până în prezent un caz de îmbolnăvire cu această variantă, precum şi alte şapte cazuri suspecte.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Inseamna ca vaccinurile sunt degeaba.

 2. Înseamnă că nu prea vă place, multora din păcate bag de seamă, să puneți mâna pe carte.
  Dar nu e nimic nou, asta e nația, cu nepermis de mulți analfabeți funcționali și nu numai.

 3. Cu atatea variante plus vaccinuri care nu previn nici macar varianta originala, deja riscurile vaccinarii devin mai mari decat beneficiile. Deschideti ochii, nu vena!

 4. Nu mai luam exempli de la Israel cand e vorba de testare/carantina la granita si inchiderea tarii pentru straini. Ne place doar numarul de doze de la ei si vrem sa fim ca ei dar cu masuri spicuite: una de la israel, una de la francezi, etc. – ghiveciul Arafat

 5. Da, deci vaccinarea in masa ne-a ajutat sa revenim la viata normala, cum sa nu. Este exact ca înainte: granite închise (Israel) , lockdown-uri (Austria, Olanda), spitale suprasolicitate (Olanda, Belgia, Germania, etc).

 6. Israelul este unul din cele mai informate state dacă nu cel mai informat din lume. Mosadul este extrem de performant. Să nu uităm și de armata de cercetători, universitari și academicieni răspândiți în toate colțurile pământului. Asta indică un singur lucru :E DE GROAZĂ! Orice stat ar trebui să copieze măsurile luate acolo. Probabil că au în premieră informația că vaccinul e slab sau total ineficient și Israelul cumpăra cel mai prețios bun :TIMPUL!!! Probabil că vor fi primii la vaccinarea cu vaccin modificat dat fiind influența lor inclusiv pe piața Big Farma. Nu vă luați după anunțul că în 6 săptămâni apare noul vaccin. Până intră în producție, distribuție, se creează apoi noi liste de așteptare etc. România s-ar putea să aibă norocul prostului datorită contractelor ce merg pe câțiva ani.

  • Israelul nu este cea mai informata tara , israelul stabileste informatia la nivel global ,bineinteles si trendul !!!
   E o mica mare diferenta!!

  • Demonstratia ta pleaca de la premisa ca, prin actiunile sale, guvernul din Israel ar dori binele propriului popor.
   La cum au evoluat lucrurile in Israel de-a lungul pandemiei, premisa asta nu prea sta in picioare…

   Sunt la fel de dictatoriali si ahtiati dupa putere si bani ca toate celelate guverne din lume, prin urmare au tot interesul sa intretina isteria si controlul.

  • Demonstratia ta pleaca de la prem.isa ca, prin actiunile sale, guvernul din Israel ar dori binele prop.riului po.por.
   La cum au evoluat lucrurile in Israel de-a lungul pandemiei, prem.isa asta nu prea sta in picioare…

   Sunt la fel de dictatoriali si aht.iati dupa putere si bani ca toate celelate guverne din lume, prin urmare au tot interesul sa intretina ist.eria si controlul.

 7. Ce gluma de stat.