G4Media.ro

Irina Begu, despre naţionala de fotbal a României la Euro 2024: “Este…

Sursa Foto: Facebook/ Irina Begu

Irina Begu, despre naţionala de fotbal a României la Euro 2024: “Este un moment istoric”

Calificată pentru a treia oară la Jocurile Olimpice, jucătoarea de tenis Irina Begu s-a arătat extrem de bucuroasă şi mândră de victoria naţionalei de fotbal a României la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina, informează FRF, transmite News.ro.

“Este un moment istoric şi o realizare extraordinară pentru sportul românesc. Băieţii au demonstrat curaj, determinare şi un spirit de echipă deosebit, reuşind să aducă bucurie şi mândrie în inimile tuturor românilor. Ca sportiv român, simt o legătură profundă şi o solidaritate specială cu toţi cei care reprezintă România la competiţiile internaţionale. Ştiu ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara şi să lupţi pentru fiecare punct, fiecare victorie. Este o responsabilitate imensă, dar şi o onoare pe măsură. Fiecare succes, fie el în fotbal, tenis sau alt sport, contribuie la consolidarea imaginii României pe scena internaţională şi ne inspiră pe toţi să visăm mai mult şi să muncim mai din greu”, a spus Begu.

“Victoria naţionalei la Euro 2024 este o dovadă clară că, atunci când suntem uniţi şi ne dedicăm eforturile unui scop comun, putem realiza lucruri măreţe. Felicitări din toată inima echipei, antrenorilor şi tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil! România este mândră de voi!”, a adăugat ea.

Irina Begu a participat, marţi, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la evenimentul special Kids Day din cadrul turneului ITF care îi poartă numele: Irina Begu Trophy.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...