G4Media.ro

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului: Ne reaminteşte, în mod simbolic, de valorile…

Sursa: Presidency.ro

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului: Ne reaminteşte, în mod simbolic, de valorile fundamentale ale naţiunii noastre, afirmate, promovate şi protejate cu consecvenţă de către românii din ţară şi de pretutindeni

Drapelul ne reaminteşte, în mod simbolic, de valorile fundamentale ale naţiunii noastre, afirmate, promovate şi protejate cu consecvenţă de către românii din ţară şi de pretutindeni, afirmă preşedintele Klaus Iohannis în mesajul transmis duminică, de Ziua Drapelului Naţional, adăugând că privim cu mândrie la Drapelul Naţional şi reflectăm cu recunoştinţă la istoria pe care o poartă cu sine, transmite News.ro.

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Drapelului Naţional:

”26 iunie, Ziua Drapelului Naţional, are o însemnătate deosebită pentru România şi ne oferă prilejul de a ne manifesta respectul faţă de unul dintre simbolurile fundamentale ale identităţii şi unităţii naţionale.

Tricolorul reprezintă un liant puternic între prezent, trecut şi viitor, iar arborarea drapelului nostru la ceremoniile care marchează evenimente istorice şi la competiţiile sportive naşte, în inimile românilor, sentimentul profund de apartenenţă la ţară şi neam.

Aducem un pios omagiu tuturor înaintaşilor noştri, eroi care au luptat şi s-au jertfit pentru o ţară independentă, suverană, unitară şi indivizibilă.

Drapelul ne reaminteşte, în mod simbolic, de valorile fundamentale ale naţiunii noastre, afirmate, promovate şi protejate cu consecvenţă de către românii din ţară şi de pretutindeni.

România este un stat modern, guvernat de principii democratice, parte a marii familii euroatlantice. Consolidarea profilului ţării noastre în NATO şi în Uniunea Europeană, precum şi în cadrul Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii constituie priorităţile strategice ale politicii externe şi de securitate ale ţării noastre.

Astăzi, privim cu mândrie la Drapelul Naţional şi reflectăm cu recunoştinţă la istoria pe care o poartă cu sine!

La mulţi ani, România! La mulţi ani Tricolorului nostru!”

Sursa foto: Presidency.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. 5 case 6 xase ghinion, pana la urma 50 bano sunt 50 de bani, ce tradator

  • Labele jos de pe steagul romanilor. In 7 ani de mandat iohannis cei mai valorosi tineri au plecat si mai pleaca dintr o Romanie din ce in ce mai corupta in care plagiatorii si spagarii sunt stăpâni si fac legea. Justitia e o caricatura sinistra stăpânită de gașca savonea corbu netejoru dorneanu. Tara a fost distrusa cum n a facut in niciun andat de președinte de dupa 1989. Macar atat jos labele de pe steagul si valorile românești iuda cu pretentii de lider regional

  • Ce mesaj simbolic are presedintele pentru mincinosii, care au declarat in campania electorala ca vor avea grija ca psd sa nu mai ajunga la guvernare si i-a adus la guvernare ?
   Ce mesaj simbolic are presedintele pentru mincinosii, care au declarat ca actualul guvern este foarte performant, cand de fapt este obligat sa imprumute in fiecare zi miliarde, ca sa plateasca pensiile speciale nesimtite si nemeritate, sa plateasca salariile nesimtite si nemeritate unor impostori, sa plateasca indemnizatiile falsilor revolutionari, sa plateasca indemnizatiile falsilor academicieni, de la falsele academii, sa finanteze asa-zisa casa regala, sa finanteze Institutul Tapului Levantin, sa finanteze Intitutul Revolutiei ?
   Ce mesaj simbolic are presedintele pentru plagiatorii care au ajuns premieri, judecatori la CCR, la Inspectia Judiciara din CSM etc ?
   Ce mesaj simbolic are presedintele pentru judecatorii cinstiti, corecti, competenti, care au fost exclusi in mod abuziv din magistratura, de oamenii mafiei psd si pnl, infiltrati in CSM si la ICCJ ?

  • ”Stiati ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu, isi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blanarul”, si omul in fața caruia raporta Hurezeanu?

 2. Iohannis = Iliescu

  • Tricolorul trebuie respectat de toți. Sub Iliescu, în 2002, au început reparații la Muzeul Național de Istorie, care continuă interminabil, încât ne mirăm cum e posibil patriotismul din Ucraina.

 3. Sa îsi pregătească cătușele și cu șleahtă lui de KGBisti psihopati! Omul este complet nebun!

  • Cine este hoțul de case si de 7 milioane de voturi

   cine este vanzatorul de copii

   Cine ne a facut tara o gropa de gunoi unde sunt trimise deșeurile Europei

   Cine are prieteni pe austriecii care ne au taiat padurile

   Cine este cel care ne lasa fara miliarde de euro aducându ne in schimb niste jafuri de avioane norvegiene doar sa l lase secretar general nato norvegianul stoltemberg

   Cine se vede lider regional

   Da da este chiar generalul … behait de orban

 4. Ioha a ramas tot la tricolor. Vorba cantecului ” Ceausescu n-a murit”.

 5. Nu le este rusine cand vorbesc de valori fundamentale numai să de-a bine in interesul lor.

 6. 6.5 milioanele voturi furate

 7. Gura pacatosului, adevar graieste…doar simbolistica a mai ramas din valorile romanesti… nimic nu supravietuieste in fata politicii romanesti!! Rusine bah Johannis!!! Ce mai face PSD??!

 8. valoarea fundamentală a prezidentului: PEE SEE DEE. 🤮

 9. Palavre goale de conținut în gura politrucilor!

 10. Va „reaminteste” ce?!
  Va „reaminteste” pe naiba….

 11. Steagul Indiei era mai potrivit în mana lui iohanis. E protectorul rromilor. Așa președinte asa țară. India și România doua surori gemene.