G4Media.ro

VIDEO Iohannis, după reacția dură a celor 12 state vizavi de modificarea…

VIDEO Iohannis, după reacția dură a celor 12 state vizavi de modificarea legislației penale din România: Sper să se audă și la PSD

Președintele Klaus Iohannis a salutat joi comunicatul prin care 12 state aliate ale României fac apel la toate părțile implicate în modificarea Codului de Procedură Penală și a Codului Penal ”să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei”.

”Au perfectă dreptate. Este lucrurl pe care l-am spus eu de multă vreme. Legile justiției se pot modifica, dar modificările trebuie să fie de așa natură să îmbunătățească independența și eficiența sistemului de Justiție, iar aceste atenționări, sigur, sunt exact lucrurile pe care le spun și eu de multă vreme și lucruri pe care le spun mulți români de multă vreme. Sper să se audă și la PSD”, a declarat Iohannis la sosirea la reuniunea Consiliului European (min. 3.50).

12 state aliate României, printre care SUA, Germania, Franța, au făcut public un comunicat de presă prin care fac apel la toate părțile implicate în modificarea Codului de Procedură Penală și a Codului Penal ”să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei”.

Comunicatul remis presei a fost dat în numele Belgiei, Canadei, Danemarcei, Elveţiei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Luxemburgului, Olandei, Norvegiei, Suediei şi Statelor Unite ale Americii.

Comunicatul celor 12 mai arată că ”ne menţinem îngrijorarea că mai multe dintre ele pot împiedica cooperarea internaţională în domeniul aplicării legii şi pot afecta negativ lupta împotriva infracţiunilor violente, a infracţionalităţii organizate transfrontaliere, a infracţiunilor financiare şi a traficului de droguri şi de fiinţe umane”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. S-a trezit totusi iohanis din hibernare ?

 2. Si daca nu se aude ce poti sa faci?

  • Dracii adevarati te vor dibui, ai răbdare…!

  • Atentie, am fost contaminat de Ciuma Rosie! Astept sugestii din partea voastră pentru rezolvare. Pe seara voi posta cu o varianta…originală, cat de cat…

  • Merge?

  • E ok asa?

 3. @Scaraoțchi – sa urmareasca atent si cu ingrijorare.

 4. Se aude dar cu ecou. E adanca hruba K10

 5. La mine nu sa auzit. Ce a zis?

 6. Exact asa a vrut sa spuna si Klaus, dar n-a avut curaj. Este Klaus? Lasa ca ne apara cei 12 magnifici de Dragnea. Domnu Dragnea ati auzit da? Sa nu ne faceti ca acum venim si va luam de urechi!

 7. cum adica, „sper ca se aude” ? Dle. presedinte, datoria dvs. este sa va asigurati ca se aude si la psd si alde. chemati-i la Cotroceni si explicati-le, in fata unei camere de luat vederi. Nu vin, nu-i problema, explicati-le in direct la tv.

 8. Au aparut tot felul de clone pe aici…
  Ori sunteti postaci seriosi ori nu mai sunteti!

  • A-m observat si eu. Cereem protectie de la duamna Dan, ca are danjarmii ei! Nu n-e lasam intimid-ati!!

 9. Corect !!!! Partidul Scursurilor Disperate, PSD pe scurt, și alde Tăriceanu cu ale lui jeguri ALDE, convocați și înștiințați că este o listă cu câteva țări care nu le vor da statutul de refugiat politic. Sigur, sigur !!
  De cătușe nu vor scăpa !! Sigur, sigur !

 10. @g4media: de vreo câteva zile observ că se poluează forumul cu tot felul de trolli, ale căror intervenții diluează puternic nivelul discuțiilor, iar de la un punct încolo sunt mai degrabă obositori decât amuzanți. Vă trebuie un sistem de autentificare pe site, altfel veți rămâne fără comentatori.

 11. tragic este ca de sute de ani(exceptie poate 968-989)nu am fost in stare sa ne rezolvam singuri problemel2 .mereu am apelat la porti straine si totdeauna pararile lor au fost considerate adevarul absolut.cum calificati pe cineva care mereu asteapta sa fie dirijat si nu poate sa sa conduca singur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.