G4Media.ro

INTERACTIV Cum au evoluat cazurile de coronavirus în România și care sunt…

INTERACTIV Cum au evoluat cazurile de coronavirus în România și care sunt pacienții care au provocat cele mai multe contaminări

Cum a evoluat pe zile epidemia de coronavirus și care sunt pacienții care au răspândit cel mai mult virusul? Studio Interrobang, un birou de design specializat în vizualizare de date și design informațional, a realizat un instrument pentru vizualizarea interactivă a cazurilor de coronavirus confirmate în Romania.

Aplicația interactivă, care are la bază datele oficiale furnizate de autorități, evidențiază grafic conexiunile dintre pacienții testați pozitiv cu coronavirus. Aici poate fi consultat tabelul cu datele colectate in ultimele zile – https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UHoG0Myu1k8K5vZUdrL3n1z4UTzxkE_3gtitgnmJhzI/edit?usp=sharing

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ar fi interesant de vazut și care dintre pacienții care au infectat pe alții au fost amendați cu 4000 euro și care sunt doar ‘anchetați’.
    ‘Legea nu se aplică la fel pentru toată lumea ‘, alt guvern, aceeași mentalitate

  2. Chitac posibil sa fie infectat de 39. Si 39 declară ca posibil s-a infectat in Neamt la un cocnurs de dans cu copii unde erau si Italieni.