G4Media.ro

Întârziere de aproape trei ore a unui tren de călători care circula…

Întârziere de aproape trei ore a unui tren de călători care circula dinspre Cluj spre București, în urma deraierii locomotivei unui marfar

Trenul IR 1746 care circulă în relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord a staţionat aproape trei ore, sâmbătă, în gara Sighişoara, după ce locomotiva unui tren operat de CFR Marfă a deraiat de o osie, la intrare în staţia Vânători. Trenul de călători s-a repus în mişcare la ora 16:15, transmite News.ro

„CFR SA vĂ informează că trenul IR 1746 care circulă în relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord a staţionat temporar în gara Sighişoara, în intervalul orar 13.33 – 16.15, din cauza unui incident feroviar înregistrat la intrare în staţia Vânători. Locomotiva unui tren de marfă, care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă, a deraiat de o osie, la intrare în staţia Vânători”, informează, sâmbătă după amiază, CFR.

Trenul de marfă a fost retras din linie curentă, pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar in staţia respectivă, iar personalul feroviar va acţiona cu un utilaj special pentru repunerea osiei pe şină.
Oprirea trenului de călători în gara Sighişoara a fost necesară pentru a putea trage trenul de marfă din linie curentă.

„Conducerea companiei CFR SA transmite scuze pasagerilor pentru disconfort şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate în astfel de situaţii au drept scop reluarea circulaţie în condiţii de siguranţă”, menţionează oficialii CFR.

Sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Ciudat ca accentuați așa mult problemele de performanța operațională de prin instituțiile din subordinea Ministerului Transporturilor.
  La Ministerul Justiției si al internelor e totul ok?

  • In urma acestui imcident seful garii a fost demis, lucratorii care aveau ca sarcina mentenanta sinelor au penalizati, iar conducerea cfr a stabilit un program de verificare pt a evita astfel de situatii.
   Dar nu este asa la stat. Am votat schimbarea si nu se schimba nimic. Nimeni nu e de vina, nimeni nu e dwspagubit, si mai ales nicio consecinta.

 2. Beneficiile angajatilor capusa din isntituia asta nu deraiaza ?! Locurile de munca inutile din acesta institutie nu deraiaza ?!
  Eu nu platesc taxe si impozite la bugetul din care sint astia imbuibati ca sa primesc scuzele lor penibile si inutile .