G4Media.ro

Instalația „Te aștept” amplasată în Cluj a fost vandalizată / „A suferit…

Sursa foto: Monitorul de Cluj

Instalația „Te aștept” amplasată în Cluj a fost vandalizată / „A suferit pagube ireparabile” / A fost aruncată în râul Someș

Andi Daiszler, fondatorul Lights On Romania, a anunțat că instalația de lumini „Te aștept” a fost distrusă de indivizi necunoscuți, informează Monitorul de Cluj. Aceasta era amplasată pe Podul Elisabeta, însă cineva a tăiat cablurile cu care era prinsă. Acum, instalația se află în apele Someșului și a suferit „pagube ireparabile”.

Un incident similar cu o instalație Lights On a mai avut loc în urmă cu câțiva ani. Este dezamăgitor faptul că asemenea acte se repetă în Cluj-Napoca.

„Astăzi am anunțat Poliția pentru fapte de vandalism și distrugere care privesc una dintre instalațiile noastre de la Cluj-Napoca. Este pentru a doua oară în decursul celor 6 ani de existență când ne lovim de asta. În cursul zilei de ieri, persoane necunoscute au tăiat, desfăcut și desprins cablurile de ancorare, cordelinele și chingile de siguranță cu care colegul nostru Adi Bălan a asigurat instalația ‘TE AȘTEPT’ pe podul Elisabeta din oraș. Instalația a suferit pagube ireparabile, urmând ca în zilele următoare să fie ridicată din apele Someșului”, a transmis Andi Daiszler.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Romania nu mai are politie care sa aplice legile iar romanache isi face de cap. Unii fura cu portbagajul altii isi pun soacrele sa dea spaga dupa care fug din tara cu taxiul etc..

  2. Instalatie Lights ON?! Ce mai inseamna si asta?