G4Media.ro

Începe amenajarea pistei de biciclete pe traseul Piața Presei Libere – Bd.…

Începe amenajarea pistei de biciclete pe traseul Piața Presei Libere – Bd. Kiseleff – Bd. Constantin Prezan

Primăria Municipiului București a atribuit joi unei firme a municipalității contractul pentru execuția a 3,3 km piste pentru biciclete pe traseul Piața Presei Libere – Bd. Kiseleff – Bd. Constantin Prezan, potrivit unui comunicat al instituției.

Contractul de execuţie a fost atribuit direct, lucrările urmând să fie realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane București. Valoarea contractului este de 3,9 milioane de lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată prin Fondul Naţional de Mediu, gestionat de Ministerul Mediului.

Acesta este Tronsonul 2 din Traseul 1 al obiectivului de investiții ”Implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Municipiului București”.

„Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru execuția a 3,3 kilometri de pistă de bicicletă. Noua pistă va fi construită în sectorul 1, pe traseul Piața Presei – Bulevardul Kiseleff – Bulevardul Constantin Prezan. Lucrările vor începe în zilele următoare, urmând să dureze două luni”, a declarat primarul general, Nicuşor Dan.

Proiectul ”Implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Municipiului București”, care beneficiază de finanţare nerambursabilă, are o lungime totală de 48,25 km, respectiv 4 trasee.

Dintre acestea, Primăria Capitalei a executat până în prezent 16,15 km piste biciclete, respectiv Tronsonul 1 din Traseul 1, cu o lungime de 6 km, între Piața Victoriei – B.dul Aviatorilor – B.dul Beijing – Str.Nicolae Caramfil – Șos.Pipera, precum și Traseul 3, cu o lungime de 10,15 km lungime, între Calea Victoriei – B.dul Regina Elisabeta – B.dul Națiunile Unite – Splaiul Independenței.

Pentru celelalte trasee, se lucrează la procedura de atribuire a contractului de execuție. (Foto: Primăria București)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sa faca acolo la bogatasi ca sa nu mai mearga bogatasii cu gipanea. Faceti ba si pe Nordului si pe Pipera si pe Primaverii si pe Dorobantii, lasati bogatasii cu o singura banda pe sens!