G4Media.ro

Imagini false cu Katy Perry, Dua Lipa și Rihanna, generate cu ajutorul…

Sursa Foto; X / Imagine generată cu AI

Imagini false cu Katy Perry, Dua Lipa și Rihanna, generate cu ajutorul AI, devin virale / Niciuna dintre cântărețe nu a participat la evenimentul monden de la New York

Imaginile generate de inteligența artificială cu Katy Perry și Rihanna la Met Gala au devenit virale pe rețelele de socializare, relatează BBC.

Niciuna dintre cântărețe nu a fost prezentă la eveniment, dar asta nu a împiedicat ca imaginile false cu ele să circule pe X, fostul Twitter.

Perry a distribuit două imagini false cu ea pe Instagram cu legenda „nu am putut ajunge la MET, a trebuit să lucrez”.

O imagine cu cântăreața într-o rochie cu flori și ornamente de mușchi a fost vizualizată de peste 13 milioane de ori pe X.

Imaginea a fost postată pentru prima dată la începutul evenimentului de pe covorul roșu de la Muzeul de Artă Modernă din New York, cu legenda: „Nu am văzut-o niciodată: „Katy Perry. Asta este”.

Fanii au răspuns la postarea de pe Instagram a lui Perry recunoscând că au fost păcăliți de fotografie.

„Chiar am repostat asta crezând că este adevărat”, a spus un fan, în timp ce altul a scris „Stai, este generată de AI?! M-am lăsat păcălită”.

Cântăreața Fireworks a împărtășit, de asemenea, o captură de ecran a unei conversații cu mama ei, care a fost, de asemenea, păcălită de imagine.

„lol mamă, AI-ul te-a păcălit și pe tine, ATENȚIE!” a spus Perry într-un mesaj.

AI-generated image of Katy Perry

Două imagini generate de AI cu Katy Perry au circulat pe rețelele de socializare

O altă imagine AI a cântăreței, de data aceasta purtând o rochie cu corset auriu și un pieptar cu cheiță pe covorul roșu, a devenit, de asemenea, virală, cu peste 5 milioane de vizualizări.

Rochia se potrivea cu tema 2024, The Garden of Time – o povestire scurtă despre un conte și o contesă care culeg flori care inversează timpul.

O imagine a Rihannei generată de AI a avut, de asemenea, milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. Imaginea o arată pe aceasta pe covorul roșu purtând o rochie brodată, completată cu faună, păsări și o enormă brazdă circulară.

AI-generated image of Rihanna

Imagine generată de AI cu Rihanna

Rihanna nu a fost prezentă la Met Gala din acest an

Potrivit People, artista în vârstă de 36 de ani nu a putut ajunge la eveniment după ce s-a îmbolnăvit de gripă.

La începutul serii, au circulat fotografii false cu Dua Lipa, care o arătau pe aceasta într-o rochie cu corset fără umeri, cu franjuri și fundiță. Acestea o arătau într-o locație diferită de cea de pe covor.

Câteva ore mai târziu, cântăreața britanico-albaneză, în vârstă de 28 de ani, a apărut mai târziu la eveniment într-o ținută complet diferită – o rochie dantelată, complet neagră, cu lanțurile de pe buric orbite, mănuși cu buline din plasă și un boa masiv din pene negre pe umăr.

Evenimentul caritabil anual atrage celebrități de primă mână și celebrități din lumea modei, iar anul acesta Zendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth și Bad Bunny s-au alăturat Annei Wintour de la Vogue ca gazde.

Evenimentul strânge bani pentru Muzeul Metropolitan de Artă, iar biletele se zvonește că ar costa peste 70.000 de dolari (56.000 de lire sterline).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...