G4Media.ro

Iași: 26 de angajați ai unei fabrici de prelucrare a oțelului din…

Iași: 26 de angajați ai unei fabrici de prelucrare a oțelului din Pașcani, infectați cu Covid-19. O secție a fabricii și-a suspendat activitatea

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a dispus întreruperea activităţii într-o secţie a fabricii Pro Invest Group, din Pașcani, specializată pe prelucrarea oțelului, după depistarea mai multor cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor.

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu, a anunţat sâmbătă că ancheta epidemiologică a fost demarată după depistarea noului coronavirus la patru dintre angajaţii societăţii.

„Testările ulterioare au arătat că încă 22 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. În momentul de faţă sunt 26 de persoane confirmate pozitiv. Măsura de întrerupere a activităţii a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajaţii acestei secţii trebuie să stea izolaţi la domiciliu. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare”, a declarat Marius Voicescu

Sursa Foto: zf.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu există infectare cu Covid-19, care este denumirea unei boli, nu a unui virus.
    Nu ar trebui sa publicati numele societatii unde lucreaza acele persoane: ii puteti crea prejudicii de imagine.
    Jurnalism de 2 bani.

    • De ce domnule? Adica se poate spune clar doar despre cazurile din institutiile statului – spitale, azile, centre de plasament? Pai daca te intereseaza sa sitii: firma in cauza executa, impreuna cu o alta firma din Iasi, lucrari de constructii metalice la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava – extindere bloc operator – lucrari sistate dupa extinderea infectarii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.