G4Media.ro

Hyperhuman, o companie românească ce dezvoltă o platformă digitală bazată pe inteligența…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Hyperhuman, o companie românească ce dezvoltă o platformă digitală bazată pe inteligența artificială pentru industria de fitness, a atras o investiție de 500.000 de euro

Start-up-ul românesc Hyperhuman, fondat de Bogdan Preduşcă (ex-FitBit) a câștigat o investiție de 500.000 de euro cu scopul de a crea o platformă digitală pentru publicarea și monetizarea de conținut pentru industria de fitness, potrivit unui comunicat de presă.

Hyperhuman ajută antrenorii de fitness să creeze antrenamente video personalitate în doar câteva minute, simplificând considerabil procesul de producție și editare a conținutului. Cu aplicația de la Hyperhuman, antrenorii înregistrează scurte clipuri video cu mișcările principale, tehnologia de inteligență artificală (AI) generând automat antrenamentele video și teasere pentru social media. Produsul este momentan în stadiul beta, oferind acces unui grup restrâns de antrenori, iar lansarea versiunii publice ar urma să aibă loc în primăvara acestui an.

Investiția va veni din partea fondului de investiţii cu capital de risc (venture capital) Early Game Ventures (EGV), la runda de finanţare participând și şi fondurile de investiţii Sparking Capital şi Simple Capital.

“Ajutăm antrenorii să exceleze în domeniul lor de activitate prin crearea și distribuirea de conținut de calitate și le promitem că produsul va avea permanent și o versiune gratuită. În acest an avem ca obiectiv ca Hyperhuman să devină un produs de neînlocuit pentru antrenorii de fitness și un jucător important în industrie. Suntem încântați să anunțăm că am finalizat prima rundă de finanțare condusă de Early Game Ventures, la care s-au alăturat Sparking Capital și Simple Capital, care ne va ajuta să redefinim modul în care conținutul de fitness este produs, personalizat și monetizat. Investiția sprijină crearea și extinderea tehnologiei noastre AI, lansarea produsului și atingerea unei mase critice de utilizatori”, spune Bogdan Predușcă, CEO și co-fondator la Hyperhuman.

Bogdan Predușcă a fost product leader la Fitbit și antreprenor cu peste 17 ani de experiență în tehnologie. El îi are alături în echipa Hyperhuman pe David Teodorescu, fost design lead la Fitibit și Dan Nica, fost group product manager la o companie fintech și care, în trecut, a mai fondat getFittter împreună cu Bogdan Predușcă, un start-up din domeniul fitness. (Foto: Pexels.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ne ingrijim de trup , ca de suflet am dat pe dinafara de atita grija …..
    E important cum aratam in oglinda si in fata oamenilor . In fata lui Dumnezeu oare cum aratam ?!

  2. Alergat mult ,invorare, sala 2× pe saptamana, plus dieta, foamea, si ibuprofenul. Va zic eu ca si AI-ul o sa va recomande acelasi lucruri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.