Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
Gigantul brazilian de procesare a cărnii, JBS, a încheiat un acord pentru cumpărarea companiei spaniole BioTech Foods, unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea biotehnologiei pentru producerea de proteine cultivate în laborator. Odată cu achiziționarea firmei spaniole, marele procesator brazilian intră pe piața cărnii obținute în sistem industrial din celule animale, anunță LantulAlimentar.ro.
Citește integral pe economedia.ro
Deja vad. Bezos, Musk & co nu v-or pune gura niciodata pe asa ceva. Pentru ei mereu se va gasi vita naturala. Dar pentru restul, brusc carnea naturala va fi ridicata la pret de vita Kobe, iar kilul de carne va fi carne „de stem, d-ala bun!”.
De cand aia naturala e asa buna? Animale bolnave si pline de antibiotice sa mananci tu
Bau, mai bune sunt animalele artificiale create in laborator lol.
Vezi ca multi din aia is vegetarieni, nu maninca shaorme cu de toate invelite in aur.
acum BIO e 3D
Poate al viitorului vostru.
Carne pentru vaccinati.
Bahaha, trust the science and eat the bugs :)))
Chiar îmi era poftă…
Carnea de cultură are mai multe avantaje: nu va avea zgârciuri, nu va fi bătrână, tare, sau ațoasă. Practic vei putea face dintr-o bucată de carne un șnițel perfect, fraged, fără nici un defect.
Va fi și mai sănătoasă pentru că nu va conține hormoni de creștere și nici antibiotice.
Va avea alte chestii mult mai nasoale. Carnea naturală nu are nici hormoni de creștere și nici antibiotice.
Crezi tu. Ia vorbește cu un endocrinolog despre probleme copiiilor de azi. Sunt probleme nu de la vaccin ci din cauza mâncării mai ales din cauza hormonilir din carne.
Hamburgerii viitorului pentru progresiști legebetiști.
Sunt bune si celulele stem daca corridele nu mai ofera carne proaspata de taur.
Câți cetățeni ai epocii pietrei în comentarii.