G4Media.ro

Guvernul britanic intenționează să scoată în afara legii “fabricile de eseuri” folosite…

foto: gov.uk

Guvernul britanic intenționează să scoată în afara legii “fabricile de eseuri” folosite de studenți contra cost pentru a trișa

Fabricile de eseuri sunt complet lipsite de etică și profită subminând munca grea pe care o fac majoritatea studenților. Luăm măsuri pentru a interzice aceste servicii de înșelăciune”, a declarat ministrul adjunct al educației din Marea Britanie, Alex Burghart.

La ora actuală operează peste 1.000 de fabrici de eseuri în funcțiune, potrivit Agenției de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior, organism de reglementare a standardelor în universitățile din Marea Britanie.

Un purtăror de cuvânt al agenției a declarat că decizia “trimite un semnal clar”, dar că sectorul învățământului superior trebuie să colaboreze pentru a elimina aceste “activități lipsite de scrupule”.

Un sondaj din 2018 sugerat că 15,7% dintre absolvenții recenți au recunoscut că au trișat, dar universitățile din Marea Britanie au susținut că utilizarea fabricilor de eseuri de către studenți este rară.

Universitățile au devenit din ce în ce mai experimentate în abordarea acestor probleme și se angajează cu studenții încă din prima zi pentru a sublinia implicațiile înșelăciunii și cum poate fi evitată” a spus o purtătoare de cuvânt.

Ea a adăugat că universitățile au salutat decizia de a interzice fabricile de eseuri și a spus că toate universitățile au coduri de conduită cu sancțiuni severe pentru depunerea de lucrări care nu sunt ale studenților.

Aceste companii private profită de vulnerabilitatea și nesiguranțele studenților pentru a face bani prin exploatare și cu precădere în ​​timpul pandemiei” a spus Uniunea Națională a Studenților

Interzicerea fabricilor de eseuri este una dintre măsurile introduse în proiectul de lege privind abilitățile și educația post-16 ani.

Publicitate electorală

BBC, Gov.uk

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...