G4Media.ro

Grupul german E.ON anunţă că îşi va reduce consumul de energie al…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Grupul german E.ON anunţă că îşi va reduce consumul de energie al propriilor clădiri cu cel puţin 20%, în medie, în toate locaţiile din Germania/ Temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C şi apa caldă va fi oprită oriunde este posibil

Grupul german E.ON anunţă că în toate locaţiile din Germania îşi va reduce consumul de energie al propriilor clădiri cu cel puţin 20%, în medie. Angajaţii vor sta în birouri comune şi o parte dintre spaţii se vor închide, temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C şi apa caldă va fi oprită oriunde este posibil.

”În această iarnă, fiecare kilowatt-oră contează pentru a reduce consumul de electricitate şi gaz. Prin urmare, în toate locaţiile din Germania, E.ON va reduce consumul de energie al propriilor clădiri cu cel puţin 20%, în medie. Astfel, E.ON va reduce toate sursele de iluminat neesenţiale, cum ar fi siglele şi iluminatul exterior, parţial sau chiar complet. Temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C şi apa caldă va fi oprită oriunde este posibil. O măsură deosebit de eficientă este închiderea integrală a unor sectoare din clădiri şi încălzirea lor minimă, astfel încât infrastructura să nu fie deteriorată. Prin urmare, personalul din diferite departamente s-a mutat deja în spaţii comune, la începutul lunii octombrie, sau o va face în curând. Aceste măsuri sunt valabile până la mijlocul lunii aprilie şi sunt menite să realizeze o economie de energie de 25% la sediul companiei din Essen, de exemplu”, anunţă grupul.

Chiar şi înainte de evoluţiile actuale, E.ON plănuia să îşi administreze propriile clădiri într-un mod neutru din punct de vedere climatic până în 2030. Pentru a realiza acest lucru, compania utilizează deja energia din locaţiile sale cât mai eficient posibil, folosind tehnologii inteligente şi optimizând în mod constant tehnologia clădirilor.

În plus, E.ON îşi transformă treptat clădirile în consumatori prietenoşi cu mediul, utilizând electricitate şi energie calorică verde.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, fiind prezent de 17 ani în România. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,4 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 2 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,7 miliarde de euro.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Ca să nu ne fie împușcați copiii in cap, nevestele violate și frigiderele furate de cete de bețivani sălbatici suferim si 16 grade în casă! 😐