G4Media.ro

Grindeanu: Astăzi a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare…

Sursa Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Grindeanu: Astăzi a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1, cu o lungime de 17,7 km, din drumul expres Craiova-Piteşti

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că vineri a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 cu o lungime de 17,7 km din drumul expres Craiova-Piteşti, transmite News.ro

„Veşti bune pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti! Astăzi a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru Tronsonul 1 cu o lungime de 17,7 km. Data limită pentru depunerea ofertelor este 04.05.2023. Iar valoarea estimată a contractului este de 544,13 milioane de lei (fără TVA). Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

El a adăugat că lucrările care au rămas să fie executate, după rezilierea contractului anterior, trebuie finalizate în maximum 18 luni.

„Anunţul de participare va putea fi vizibil în SEAP după validarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, a completat ministrul Transporturilor.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. „Veşti bune pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti!”. Dupa ce a citit comunicarea, Drumul Expres Craiova – Piteşti, încântat de aceste vesti bune pentru Domnia-Sa, s-o fi dus sa sarbautoreasca ale vesti bune mai ales ca „Anunţul de participare va putea fi vizibil” si când Drumul Expres Craiova – Piteşti va iesi, manga fiind, din stabilimentul apropriat . Si sunt înjurat ca ma iau de ei pe partea cu limba româna, dialect al limbii moldovenesti, dupa cum stim. E adevarat: consider ca sa ma iau de ei pe „alte parti” („pe fond”, mi s-a reprosat) aici, pe un site „de comentarii”, adica de defulare uneori abjecta, este totalimente aberant si inadecvat. Si, mai ales inutil în virtutea afacerii cu caravana care trece si câinii (comunitari???)care latra. Nietzsche nu afirm ca latru: schiaun si eu întru defulare, încercând sa nu cad în abjectie (ca personajul lui Salinger). Evident ca n-am nimic de-a face cu latura de „dâmburi si hopuri” în care înotam de mii de ani.